Sukrin Sticks

Sukrin in handige sticks! is een natuurlijke zoetstof op basis van Erythritol en bevat 0 kcal. Het heeft de smaak van suiker en is te gebruiken als suiker.

Doosje met 40 sticks.

€ 6,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Doos met 40 handige sticks, ideaal voor gebruik in warme dranken!

 

Sukrin is een natuurlijke zoetstof op basis van Erythritol. Dit is een zoetstof die van nature voorkomt in fruit en champignons. Het wordt vaak verward met stevia maar is een hele andere zoetstof! Stevia is een plantaardig extract uit de steviaplant, eryhtritol niet. Deze zoetstof is dan ook ideaal voor mensen die niet goed tegen Stevia kunnen.

 

Erythritol behoort vanuit zijn basis weliswaar tot de koolhydraten, maar telt niet mee in het aantal opneembare koolhydraten omdat deze via de urine uit het lichaam verdwijnen. Daarom bevat deze zoetstof 0 gram netto (=opneembare) koolhydraten!

 

De zoetkracht van Sukrin is 75% ten opzichte van reguliere suiker. Als een recept 75 gram suiker bevat, dan kunt u dus 100 gram sukrin toevoegen. Dit kan naar eigen behoefte weer meer of minder zijn. Indien u meer suiker wilt vervangen, dan kunt u het beste Sukrin+ gebruiken. Deze sukrin bevat een hogere zoetkracht dan de gewone Sukrin.

Zoetigheid zonder koolhydraten en kcal!

Sukrin is een 100% natuurlijke suikervervanger zonder calorieën. De koolhydraten in Sukrin kunnen niet opgenomen worden door het lichaam. Daardoor is het uitermate geschikt voor diabetes patiënten en mensen die een koolhydraat-arm dieet volgen.

Geen invloed op de bloedsuikerspiegel

Onderzoek toont aan dat Sukrin geen effect heeft op de bloedsuikerspiegel of op het insuline niveau in het lichaam. Daardoor kan Sukrin veilig door diabetes patiënten gebruikt worden.
Door Sukrin te combineren met Sukrin Fiberfin (vezels) en Sukrin amandelmeel, kan de impact van je dieet op je bloedsuikerspiegel nog meer beperkt worden.

100% veilig en natuurlijk

Veel mensen willen graag hun suikerconsumptie beperken, maar zijn bezorgd over de veiligheid van kunstmatige zoetstoffen. Sukrin is een 100% natuurlijk product, zonder kunstmatige toevoegingen. Het is gebaseerd op de polyol "erythritol". Erythritol komt van nature voor in peren, meloenen en champignons.

 

 

Voedingswaarde per 100 gram:

0 kcal

koolhydraten totaal 100 gram

waarvan suiker 0 gram

waarvan polyolen 100 gram (deze worden niet / nauwlijks door het lichaam opgenomen)

netto koolhydraten 0 gram

vet 0 gram

 

Ingrediënten: Erythritol


Glutenvrij.

Sukrin

Specifieke referenties

Aanbieding