Sukrin Proefpakket - 9 sticks

Proefpakket met 3 verschillende soorten Sukrin. Een ideaal pakket om de natuurlijke suikervervanger Sukrin te proberen! Inhoud:

  • 3 sticks Sukrin
  • 3 sticks Sukrin:1
  • 3 sticks Sukrin+
€ 0,99
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Een handig proefpakketje met 3 verschillende soorten Sukrin. Test nu zelf wat jouw favoriete product wordt!

Deze natuurlijke suikervervangers zijn geschikt in het koolhydraatarm en proteinedieet en leveren 0 gram netto koolhydraten. De ideale gezonde suikervervanger!

 

In dit pakket zit:

 

3 sticks Sukrin (rood)

3 sticks  Sukrin:1 (roodbruin)

3 sticks Sukrin+ (paars)

 

Klik op het produt voor meer achtergrondinformatie.

 

Sukrin heeft 3 verschillende sterktes in zoetkracht:

Sukrin (rood) 

Deze Sukrin is het beste te vergelijken met tafelzoetstof en kan worden toegevoegd in koffie, thee of in desserts. Deze zoetstof leent zich iets minder om mee te bakken, omdat deze zijn zoetkracht deels verliest bij hoge temperaturen.

 

Sukrin:1 (roodbruin)

Deze Sukrin heeft een iets hogere zoetkracht dan de gewone Sukrin (rood) en kan tegen hoge temperaturen en is dus ook geschikt om mee te bakken. Het mag in dezelfde hoeveelheid worden toegevoegd als de hoeveelheid suiker die in een recept staat.

 

Sukrin+ (paars)

Deze Sukrin heeft de dubbele zoetkracht dan Sukrin:1 (roodbruin) Van deze Sukrin hoeft dan ook maar de helft van de benodigde hoeveelheid suiker te worden toegevoegd. Met deze zakken doe je dus langer dan de Sukrin:1 en is bij onze klanten een zeer geliefd product om mee te bakken. Het verliest nagenoeg geen zoetkracht en geeft geen bittere nasmaak.

Sukrin

Specifieke referenties

Aanbieding