Sukrin Poedersuiker

Sukrinmelis of Sukrin Poedersuiker is een lekkere en natuurlijke suikervervanger voor poedersuiker zonder kcal en heeft een fijnere structuur dan Sukrin. Ideaal voor het maken van suikervrij glazuur, het garneren van fruit en gebak of in de yoghurt of smoothies. 

Sukrin is op basis van de natuurlijke zoetstof Erythritol. Erythritol wordt o.a. gewonnen uit champignons en fruit.

€ 8,50
Inclusief belasting

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
2 € 7,65 Tot € 1,70
Aantal
Op voorraad

Deze Sukrin Poedersuiker is te vergelijken met suikervrije poedersuiker, koolhydraatarm, suikervrij en calorie-arm! Ideaal voor het maken van suikervrij glazuur, het garneren van fruit en gebak en in de yoghurt of smoothies. Zowel in warme en koude gerechten te gebruiken.

Sukrinmelis lost door de fijnere structuur makkelijker op dan Sukrin en is daarom extra geschikt voor:

  • IJs en andere koude dranken
  • In de yoghurt/ kwark
  • Smoothies
  • Als topping met boter, room, chocolade, glazuur etc.
  • Ter decoratie en bestuiving van o.a. oliebollen,
    appeltaart etc.
  • Gebak en desserts die niet worden gebakken of gekookt zoals o.a. kwarktaart, tiramisu etc

Sukrinmelis kan net als Sukrin ook gebruikt worden om te bakken. De zoetkracht is hetzelfde alleen heeft Sukrinmelis een iets groter volume. Een kopje Sukrin weegt 90 gram, terwijl een kopje Sukrinmelis ongeveer 70 gram weegt.

 

Deze suikervervanger op basis van Erythritol is ideaal bij ieder afslankdieet omdat het 0 kcal, 0 gram netto koolhydraten en een glycemische index van 0 heeft. Het smaakt als suiker, kan gebruikt worden als suiker en is geheel natuurlijk.
Erythritol komt van nature voor in peren en in meloenen. Sukrinmelis wordt gemaakt door een natuurlijk gistingsproces. Het heeft geen alcoholiserende werking en bevat géén kunstmatige componenten.
Sukrinmelis bevat geen calorieën en geen verteerbare koolhydraten. Hoewel Sukrinmelis op basis van zijn oorsprong wel als koolhydraat beschouw kan worden, kan het lichaam deze niet omzetten in energie. Juist daarom is deze zoetstof zo geschikt bij een koolhydraatarm of proteïnedieet. Sukrinmelis is licht verteerbaar en heeft, in tegenstelling tot veel andere zoetstoffen, nauwelijks vervelende neveneffecten zoals winderigheid of diarree.
Sukrinmelis bezit 75% van de zoetkracht van suiker.
 
Inhoud: zak van 400 gram
 
Voedingswaarde per 100 gram:
0 kcal
koolhydraten totaal 100 gram
waarvan suikers 0 gram
waarvan erythritol 100 gram (deze mag van het totaal aantal koolhydraten worden afgetrokken in het low carb dieet - deze stof is niet of nauwlijks opneembaar voor het lichaam!)
eiwit 0 gram
vet 0 gram
Sukrin

Specifieke referenties