Sukrin Gold - 500 gram

100% natuurlijke vervanging voor bruine suiker! Heerlijke zoete aromatische smaak. 2.9 gram netto koolhydraten per 100 gram. Smaakt en ziet er ook uit als bruine suiker!

Inhoud: 500 gram

€ 8,75
Inclusief belasting

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
2 € 7,88 Tot € 1,75
4 € 7,44 Tot € 5,25
Aantal
Op voorraad

Sukrin Gold is een 100% natuurlijke alternatief voor bruine suiker. Ervaar de heerlijke zoete, aromatische smaak van gewone bruine suiker, maar dan zonder de calorieën. Sukrin Gold bevat bovendien 97% minder koolhydraten.

Deze Sukrin Gold heeft een zoetere aromatische smaak dan de andere Sukrin producten. 

 

Over Sukrin Gold

De eerste, echt 100% natuurlijke, bruine suiker-vrije zoetstof, met de smaak en textuur van gewone bruine suiker. 

Perfect voor in de thee en koffie, maar ook over ontbijtgranen en in de yoghurt. Met Sukrin Gold kun je heerlijk suikervrij bakken zonder concessies te doen aan de smaak.

  • 98% minder calorieën dan gewone suiker
  • 100% natuurlijk alternatief voor bruine suiker
  • Minder dan 1 calorie per theelepel

 

Lekker zoet met minder dan 1 kcal per theelepel (5gr)

Sukrin Gold is een natuurlijk suikeralternatief met minder dan 1 kcal per theelepel, wat neerkomt op 0% van je ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid). 

Onderzoek heeft aangetoond dat Sukrin Gold geen invloed heeft op het bloedsuiker- of insulineniveau in het lichaam. Sukrin Gold kan dus zonder risico door diabetes patiënten gebruikt worden.

100% veilig en natuurlijk

Veel mensen willen graag hun suikerconsumptie inperken, maar zijn bezorgd over de veiligheid van kunstmatige zoetstoffen. Sukrin Gold is 100% natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen. Het is gebaseerd op de polyol "erythritol". Erythritol komt van nature voor in peren en meloenen.

Sukrin Gold wordt geproduceerd door middel van een natuurlijk fermentatie proces

Sukrin Gold bestaat uit de natuurlijke zoetstof erythritol, deze wordt gemaakt van glucose dat geabstraheerd wordt uit niet genetisch gemodificeerd maismeel. 

Ingrediënten: Natuurlijke zoetstof erythritol (polyol), tagatose, glycerol, moutextract (glutenvrij) en glycosiden (stevia). 

 

Voedingswaarde per 100g

8 kcal

vet 0 gram

koolhydraten totaal 99.3 gram

waarvan suikers 2.9 gram

waarvan polyolen 96.4 gram (deze tellen niet mee in het low carb dieet, worden niet tot nauwlijks opgenomen door het lichaam!)

vezels 0 gram

eiwit 0.1 gram

 

Inhoud: 500 gram

Sukrin

Specifieke referenties