Sukrin:1

Sukrin:1 is een natuurlijke zoetstof die smaakt als suiker maar zonder de koolhydraten en kcal en heeft dezelfde zoetkracht als suiker. Door een speciale combinatie van Erythritol en Stevioglycosiden is de smaak optimaal!

€ 5,50
Inclusief belasting

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
2 € 4,95 Tot € 1,10
4 € 4,68 Tot € 3,30
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Sukrin:1 is een natuurlijke zoetstof die smaakt als suiker maar zonder de koolhydraten en kcal en heeft dezelfde zoetkracht als suiker. Door een speciale combinatie van Erythritol en Stevioglycosiden is de smaak optimaal!

Sukrin:1 heeft dus een iets sterkere zoetkracht dan de gewone Sukrin. 

Deze Sukrin:1 is bestand tegen hoge temperaturen en dus ideaal om mee te bakken.

Erythritol behoort vanuit zijn basis weliswaar tot de koolhydraten, maar telt niet mee in het aantal opneembare koolhydraten omdat deze via de urine uit het lichaam verdwijnen. Daarom bevat deze zoetstof 0 gram netto (=opneembare) koolhydraten!

Sukrin:1 is een 100% natuurlijke suikervervanger zonder calorieën. De koolhydraten in Sukrin:1 kunnen niet opgenomen worden door het lichaam. Daardoor is het uitermate geschikt voor diabetes patiënten en mensen die een koolhydraat-arm dieet volgen.

Geen invloed op bloedsuikerspiegel

Onderzoek toont aan dat Sukrin:1 geen effect heeft op de bloedsuikerspiegel of op het insuline niveau in het lichaam. Daardoor kan Sukrin:1 veilig door diabetes patiënten gebruikt worden.
Door Sukrin:1 te combineren met Sukrin Fiberfin (vezels) en Sukrin amandelmeel, kan de impact van je dieet op je bloedsuikerspiegel nog meer beperkt worden.

 

100% veilig en natuurlijk

Veel mensen willen graag hun suikerconsumptie beperken, maar zijn bezorgd over de veiligheid van kunstmatige zoetstoffen. Sukrin:1 is een 100% natuurlijk product, zonder kunstmatige toevoegingen. Het is gebaseerd op de polyol "erythritol". Erythritol komt van nature voor in peren, meloenen en champignons.

Sukrin:1 (sukrin 1 op 1) is net zo zoet als suiker en kan op dezelfde manier en hoeveelheid worden gebruikt als suiker. Staat er in het recept 100 gram suiker, dan kun je dit dus vervangen door 100 gram Sukrin:1. 

Bevat 0 gram koolhydraten en 0 gram kcal en bevat geen kunstmatige toevoegingen!

 

Inhoud: 250 gram

 

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie 0 kJ /0 kcal

Vet 0g

-waarvan verzadigd vet 0g

Koolhydraten 100g

-waarvan suikers 0g

-waarvan erythritol 100g

(netto koolhydraten 0 gram, erythritol wordt niet tot nauwlijks opgenomen in het lichaam)

Vezels 0g

Eiwit 0g

Zout 0g

 

Ingrediënten:

Zoetstoffen Erythritol en Stevioglycosiden.

Sukrin

Specifieke referenties