Sukrin

Sukrin is een natuurlijke zoetstof op basis van Erythritol en bevat 0 kcal.
Het heeft de smaak van suiker en is te gebruiken als suiker. Zonder kunstmatige toevoegingen!

€ 9,50
Inclusief belasting

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
2 € 8,55 Tot € 1,90
4 € 8,08 Tot € 5,70
Aantal
Op voorraad

Sukrin is een natuurlijke zoetstof op basis van Erythritol. Dit is een zoetstof die van nature voorkomt in fruit en champignons. Het wordt vaak verward met stevia maar is een hele andere zoetstof! Stevia is een plantaardig extract uit de steviaplant, eryhtritol niet. Deze zoetstof is dan ook ideaal voor mensen die niet goed tegen Stevia kunnen.

Erythritol behoort vanuit zijn basis weliswaar tot de koolhydraten, maar telt niet mee in het aantal opneembare koolhydraten omdat deze via de urine uit het lichaam verdwijnen. Daarom bevat deze zoetstof 0 gram netto (=opneembare) koolhydraten en is dus ook  koolhydraatarm.

Hoe gebruik ik Sukrin?

De zoetkracht van Sukrin is 75% ten opzichte van reguliere suiker. Als een recept 75 gram suiker bevat, dan kunt u dus 100 gram sukrin toevoegen. Dit kan naar eigen behoefte weer meer of minder zijn. Indien u meer suiker wilt vervangen, dan kunt u het beste Sukrin+ gebruiken. Deze sukrin bevat een hogere zoetkracht dan de gewone Sukrin.

Deze Sukrin leent zich het beste om te gebruiken als tafelzoetstof in koffie of thee, of om je desserts mee te zoeten. Onze ervaring is dat de zoetkracht wat verloren gaat als je deze zoetstof in baksels gaat gebruiken en er soms een lichte bittere nasmaak kan optreden!

Sukrin is een 100% natuurlijke suikervervanger zonder calorieën. De koolhydraten in Sukrin kunnen niet opgenomen worden door het lichaam. Daardoor is het uitermate geschikt voor diabetes patiënten en mensen die een koolhydraat-arm dieet volgen.

Geen invloed op de bloedsuikerspiegel

Onderzoek toont aan dat Sukrin geen effect heeft op de bloedsuikerspiegel of op het insuline niveau in het lichaam. Daardoor kan Sukrin veilig door diabetes patiënten gebruikt worden.
Door Sukrin te combineren met Sukrin Fiberfin (vezels) en Sukrin amandelmeel, kan de impact van je dieet op je bloedsuikerspiegel nog meer beperkt worden.

100% veilig en natuurlijk

Veel mensen willen graag hun suikerconsumptie beperken, maar zijn bezorgd over de veiligheid van kunstmatige zoetstoffen. Sukrin is een 100% natuurlijk product, zonder kunstmatige toevoegingen. Het is gebaseerd op de polyol "erythritol". Erythritol komt van nature voor in peren, meloenen en champignons.

 

Voedingswaarde per 100 gram:

0 kcal

koolhydraten totaal 100 gram

waarvan suiker 0 gram

waarvan polyolen 100 gram (deze worden niet / nauwlijks door het lichaam opgenomen)

netto koolhydraten 0 gram

vet 0 gram

Inhoud: 500 gram

Ingrediënten: Erythritol

Glutenvrij.


Dit product bevat erythritol en behoort tot de polyolen. Polyolen zijn suikeralcoholen, deze koolhydraten worden in het lichaam niet of nauwelijks opgenomen en tellen daarom niet mee bij de telling van de koolhydraten bij het eiwitdieet en het low carb dieet! Het totaal aan koolhydraten vermeld op de verpakking kan dan ook afwijken van de hoeveelheid koolhydraten wat een lichaam opneemt!

Sukrin

Specifieke referenties