SteviJa Zoetjes

Zoetjes op basis van de natuurlijke zoetstof stevia. 100% natuurlijk, 300 stuks.

Levert per zoetje 0 kcal en 0 gram netto koolhydraten.


€ 4,99
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

SteviJa Zoetjes zijn op basis van de natuurlijke zoetstof stevia. In tegenstelling tot zoetjes met chemische stoffen als aspartaam, zijn SteviJa Zoetjes 100% natuurlijk, hebben ze dezelfde zoete smaak als gewone suiker en ook blijft de schuimlaag op de koffie intact.

Ingrediënten:

Steviolglycosiden, Erythritol, Natriumbicarbonaat, Wijnsteenzuur, Leucine, Magnesiumstearaat

Voedingswaarde per zoetje:

0,0013 kcal

eiwit 0.03 mg

vetten 0,018 mg

 

Stevioglycosiden

Stevia wordt geteeld op plantages in Zuid-Amerika en Azië. Vooral Paraguay en China zijn grote producenten. Na het oogsten wordt de stevia gedroogd en wordt op centraal gelegen locaties door een extractie proces de geconcentreerde zoetstof uit het plantje gewonnen. Dit zoete witte poeder is wel 300 tot 400 keer zoeter dan suiker.

 

Erythritol

Erythritol is een natuurlijk suikeralcohol (polyol) die wordt gewonnen uit plantaardige suikers. Deze komen onder andere voor in fruit en gegist voedsel. De suikers worden gemengd met water, gefermenteerd en gekristalliseerd. Na het zuiveren blijven er geen fruitsuiker of gist achter in de Erythritol.

 

Natriumbicarbonaat en wijnsteenzuur

Natriumbicarbonaat en Wijnsteenzuur zijn natuurlijke hulpstoffen die ervoor zorgen dat de Zoetjes vlot oplossen in vloeistoffen en de houdbaarheid van de Zoetjes worden verlengd.

 

Leucine

Leucine is een natuurlijk voorkomend aminozuur die belangrijk is voor de groei en herstel van spierweefsel. Ook bevordert leucine de genezing van wonden en gebroken botten. Leucine is het enigste aminozuur die in het lichaam niet wordt omgezet in glucose.

 

Magnesiumstearaat

Magnesiumstearaat is een natuurlijke hulpstof die tijdens de productie ervoor zorgt dat de ingrediënten van de Zoetjes samenblijven. (emulgator)

 

Wanneer te gebruiken?

SteviJa Zoetjes lossen goed op in zowel koude als warme dranken. Door ons uitgebreide onderzoek en de doorontwikkeling, lossen de Zoetjes snel op en geven ze dezelfde zoete smaak als gewone suiker aan bijvoorbeeld koffie en thee.

SteviJa

Specifieke referenties