• Aanbieding!

Steviala - Kristal Sweet Xtra

Steviala Kristal Sweet Xtra is een koolhydraatarme, ketoproof, natuurlijke suikervervanger die 6 keer zoeter dan gewone suiker is en bevat geen netto koolhydraten.

€ 13,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Steviala Kristal Sweet Xtra is 6 keer zoeter dan gewone suiker en is ideaal in een koolhydraatarme, suikervrije en keto levenstijl! 

Inhoud: 350 gram

Steviala Kristal Sweet XTRA suiker heeft dezelfde structuur als losse suiker zonder toevoegingen van Maltodextrine of andere chemische zoetstoffen. Maltodextrine vind u vaak terug in "stevia" producten uit de supermarkt. Deze supermarkt producten bevatten vaak koolhydraten en worden enkel gebruikt als bulkmiddel om een zo goedkoop mogelijk "stevia product" aan te bieden. Daarnaast zijn deze zogenaamde stevia producten met Maltodextrine niet zuinig in gebruik.

Kristal Sweet XTRA is 6 keer zo zoet als gewone suiker. Deze suikervervanger is, zoals eerder gezegd, zuiniger in gebruik. Het wordt door zijn grote zoetkracht voornamelijk gebruikt om te bakken. Voor de echte zoetekauw onder ons kan je er natuurlijk ook pannenkoeken, wafels of vers fruit mee zoeten. Steviala Kristal Sweet XTRA bevat geen netto koolhydraten waardoor het ook geschikt is voor diabetici. Deze suikervervanger is ook geschikt voor zij die gewoon hun suikerinname willen beperken of als je een koolhydraatarm dieet volgt.

De aanbevolen verhouding om deze suikervervanger te gebruiken en om al jouw suikervrije en koolhydraatarme receptjes te zoeten: Vervang 6 schepjes suiker 1 schepje Steviala Kristal Sweet XTRA.

Stevia kristal suiker XTRA

Stevia kristal suiker XTRA bevat Erythritol en Stevia zoetstof. Erythritol is een natuurlijke zoetstof. Het komt van nature voor in sommige fruit zoals meloenen Deze zoetstof wordt gebruikt om de zoetkracht van het stevia product te verminderen. Het bevat ook geen netto koolhydraten in tegenstelling tot sommige andere bulkmiddelen. Stevia kristal is een natuurlijke suikervervanger die lijkt op suiker. Het kan gebruikt worden als suiker maar dan zonder de calorieën te tellen.

Ingrediënten: Zoetstoffen Erythritol en Steviolglycosiden.

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie 16,4 kJ / 4 kcal
Netto koolhydraten 0 gram
Vet 0 gram
Eiwit 0 gram
Polyolen 100 gram
Steviala

Specifieke referenties