Steviala - Kristal Sweet

Steviala Kristal Sweet is een natuurlijke suikervervanger die geschikt is bij een koolhydraatarme en keto levenstijl. Deze koolhydraatarme zoetstof is zowel warm als koud te gebruiken en heeft dezelfde structuur als gewone suiker en smaakt ook zo. Kristal Sweet is 2 keer zoeter dan gewone suiker.

€ 11,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

De Steviala Kristal Sweet is een natuurlijke suikervervanger zonder Maltodextrine en is ideaal in de koolhydraatarme en ketoproof keuken. Je kunt deze koolhydraatarme en ketogene suikervervanger zowel koud als warm gebruiken.

Inhoud: 400 gram

Steviala Kristal Sweet suiker heeft dezelfde structuur als losse suiker zonder toevoegingen van Maltodextrine en/of andere chemische zoetstoffen en is lekker handig in gebruik. Maltodextrine bevat koolhydraten en wordt enkel gebruikt als bulkmiddel om een zo goedkoop mogelijk "stevia" product aan te bieden. Daarnaast zijn "stevia producten" met Maltodextrine niet zuinig in gebruik.

Kristal Sweet is 2 keer zo zoet als gewone suiker, waardoor het dus wel zuiniger is in gebruik. Je kan het zowel in warme als koude desserts gebruiken. Denk maar aan pannenkoeken, wafels, vers fruit,... maar je kan er ook mee bakken tem 200°C. Stevia kristal bevat geen netto koolhydraten waardoor het ook geschikt is voor diabetici.

Verhouding om te zoeten: 4 schepjes suiker = +/- 2 schepjes Steviala Kristal Sweet

Stevia kristal suiker

Stevia kristal suiker, ook bekend als het populairste product Steviala Kristal Sweet, bevat Erythritol en Stevia zoetstof. Erythritol is een natuurlijke zoetstof en wordt gebruikt om de zoetkracht van het stevia product te verminderen. Het bevat geen netto koolhydraten in tegenstelling tot sommige andere bulkmiddelen zoals Maltodextrine. Stevia kristal is een natuurlijke suikervervanger die lijkt op suiker en smaakt als suiker. Het kan gebruikt worden als suiker, maar dan zonder de calorieën te tellen.

Steviala Kristal Sweet XTRA

Naast de Sweet, hebben we ook een zoetere versie: Steviala Kristal Sweet XTRA. Deze suikervervanger is wel veel zoeter dan de Sweet, namelijk 6 keer zoeter dan suiker. Hierdoor is deze minder geschikt om te gebruiken in koude desserts. Tenzij je heel voorzichtig bent met de dosering!

Ingrediënten: Zoetstoffen Erythritol en Steviolglycosiden.

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie 8,4 kJ / 2 kcal
Netto koolhydraten 0 gram
Vet 0 gram
Eiwit 0 gram
Polyolen 100 gram
Steviala

Specifieke referenties