Steviala - Ery Bronze

Steviala Ery Bronze is een natuurlijke, koolhydraatarme en ketogene suikervervanger en past goed in het koolhydraatarm en ketodieet. Het heeft een fijne structuur en geen vervelende nasmaak en dat zonder netto koolhydraten!

€ 10,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Steviala Ery-Bronze is een koolhydraatarme, ketogene en natuurlijke bruine suikervervanger zonder netto koolhydraten. Het heeft een fijne structuur en is ideaal om mee te bakken, of door de yoghurt/kwark te doen of gewoon op de boterham of cracker.

Inhoud: 400 gram

Steviala Ery-Bronze is een bruine suikervervanger op basis van erythritol en natuurlijke extracten. Het bevat de rijke volle smaak van bruine suiker maar bevat geen calorieën. Ery-Bronze is samengesteld uit fruit extract en natuurlijke zoetstoffen. Deze mix heeft een zoetere en en vollere smaak dan Steviala Ery-Pure.

Onze bruine suikervervanger bevat eveneens geen koolhydraten en is GMO vrij. Daarmee is het uiterst geschikt voor diabetici. Maar ook geschikt als u suikervrij wil eten of suiker wil beperken.

Natuurlijke bruine suikervervanger

Steviala Ery-Bronze is perfect om mee te bakken, suikervrij en de smaak en zoetkracht blijven behouden. Deze pure natuurlijke bruine suikervervanger erythritol staat ook bekend als suikeralcohol. Het is een polyol en komt van nature in kleine hoeveelheden voor in sommige fruitsoorten, paddenstoelen en gefermenteerde producten.

Ery-Bronze wordt met behulp van enzymen geproduceerd uit gefermenteerde granen, suikerbieten of suikerriet.

Door een kristallisatieproces ontstaat een eind product dat lijkt op kristalsuiker. De zoetkracht is zo’n 70% tov suiker.

Erythritol heeft geen effect op de bloedsuikerspiegel en bevat ook bijna geen energie. Dat komt omdat het niet zoals andere polyolen deels wordt opgenomen in de dunne darm maar grotendeels in de dikke darm terechtkomt.

Ook wordt het voor maar voor 60 tot 90% opgenomen in het bloed en vervolgens uitgescheiden via de urine

Ingrediënten: 100% pure Erythritol, fruit extract, natuurlijke aroma's

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie 8,32kJ / 1,29 kcal
Netto koolhydraten 0 gram
Vet 0 gram
Eiwit 0 gram
Steviala

Specifieke referenties