• Aanbieding!

Steviala - 2 Sweet

Steviala 2 Sweet is een natuurlijke, koolhydraatarme en ketogene zoetstof zonder Maltodextrine. Het heeft een fijne structuur en je kunt er ook mee bakken. 

€ 10,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Steviala 2 Sweet is een natuurlijke suikervervanger zonder Maltodextrine, bevat geen koolhydraten en is geschikt om mee te bakken. Je kunt het gebruiken in elk dieet, dus ook het koolhydraatarm en het ketodieet!

Inhoud: 500 gram

Steviala 2 Sweet is een nieuwe suikervervanger zonder toevoegingen van Maltodextrine en/of andere chemische zoetstoffen. Maltodextrine bevat koolhydraten en wordt enkel gebruikt als bulkmiddel om een zo goedkoop mogelijk "stevia" product aan te bieden. Daarnaast zijn zogenaamde stevia producten met Maltodextrine niet zuinig in gebruik.

Steviala 2 Sweet tafelzoetstof bevat Steviolglycosiden en Erythritol. De structuur is iets fijner dan de Steviala Kristal Sweet, ergens tussen de Steviala Frost en de Kristal Sweet in. De smaak is ook iets zoeter dan de Kristal Sweet, waardoor je er minder van nodig hebt. 

Je kan deze nieuwe suikervervanger zowel in warme als koude desserts gebruiken. Denk maar aan pannenkoeken, cake; kwark, wafels, vers fruit,... Daarnaast kan je er ook prima mee bakken tem 200°C. Steviala 2 Sweet extra fijne kristalsuikervervanger bevat geen netto koolhydraten waardoor het ook geschikt is voor diabetici. Vervang 200 gram suiker door 90 à 100 gram Steviala 2 Sweet en smullen maar!

Gezonde suikervervanger

Steviala 2 Sweet bevat geen calorieën, suikers of koolhydraten die door het lichaam worden opgenomen. Hiermee is deze tafelzoetstof ideaal voor iedereen die een gezonde leefstijl belangrijk vindt maar ook van lekker en zoet eten houdt! Ook is deze zoetstof geschikt voor diabetici want het heeft geen invloed op de bloedsuikerspiegel.

Gebruik tafelzoetstof Steviala 2 Sweet

De nieuwe tafelzoetstof Steviala 2 Sweet blijft bij verhitting tot en met 200 graden Celsius stabiel waardoor deze dus uitermate geschikt is voor koken en bakken. Je kan het zowel in warme als koude gerechten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan taarten, koekjes, pannenkoeken en wafels. Maar ook kan je het over vers fruit doen om dat wat zoeter te maken. Dus je kan lekker los gaan in de keuken met onze Steviala 2 Sweet zonder je je schuldig te voelen. 

En nog een voordeel, het is zoeter dan suiker, dus je hebt er minder van nodig en… je doet er dus veel langer mee! Waar ga jij Steviala 2 Sweet voor gebruiken? Ga je ermee bakken of doe je het in je koffie of thee? 

Ingrediënten: Zoetstoffen steviolglycosiden en erythritol

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie 6,3 kJ / 1,5 kcal
Netto koolhydraten 0 gram
Vet 0 gram
Eiwit 0 gram
Steviala

Specifieke referenties