Goedkope Weight Care Producten Chips | BlijfopGewicht.nl

Weight Care Overig

Op zoek naar een startpakket van Weight Care? Dan is de 5 daagse minikuur van Weight Care geschikt voor u! Neem 5 dagen lang Weight Care maaltijden en val zo snel en makkelijk af!

Weight Care Overig

Grid
List

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Weight Care Detox Ananas

Concentraat van ananas met citrus aurantium extract voor vetverbranding en gewichtsbeheersing. De schil van de citrus aurantium staat van oudsher bekend als hulpmiddel voor een goed metabolisme van vetten en suikers. Deze vrucht draagt eveneens bij tot een goede afbraak van vet door het lichaam.
Prijs € 9,20
View Detail

Weight Care Detox Artisjok

Concentraat van artisjok extract voor detox en gewichtsbeheersing, met appelsmaak. Deze shots zijn een concentraat van de bladeren van de artisjok. Deze zijn traditioneel gekend om reinigende eigenschappen. Ze dragen bij tot het goed functioneren van de lever en spelen een rol bij gewichtsbeheersing.
Prijs € 9,20
View Detail

Weight Care Detox Green...

De Weight Care Green Detox met extract van paardebloembladeren is een oplosbare detox drank, op basis van 15 natuurlijke plantenextracten, die je lichaam helpt afvalstoffen af te voeren. Met de lekkere smaak van citrus voor een goede en frisse start van de dag.
Prijs € 9,20
View Detail

Weight Care Detox Red...

De Weight Care Red Detox met extract van chicorei en guarana is een oplosbare detox drank, op basis van 15 natuurlijke plantenextracten, die de vetverbranding bevorderen. Lekker fruitig, met een licht pittige smaak van rode pepers.
Prijs € 9,20
View Detail