Orthica Calcium Magnesium Zink

Mineralenpreparaat met calcium en magnesium, uitermate geschikt voor gebruik in de eerste fasen van het eiwitdieet ter aanvulling. Pot met 90 tabletten.

Dosering: in het begin van het eiwitdieet en het low carb dieet worden 3 tabletten per dag aanbevolen.

€ 11,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Mineralenpreparaat met calcium en magnesium, uitermate geschikt voor gebruik in de eerste fasen van het eiwitdieet ter aanvulling. Pot met 90 tabletten.

Tijdens de eerste fasen van het eiwitdieet is het raadzaam extra calcium en magnesium te gebruiken. In de eerste 2 fasen van het eiwitdieet is voornamelijk de hoeveelheid calcium in de voeding niet toereikend.

Orthica  Ca Mg Zink is een mineralenpreparaat met Calcium en Magnesium en Zink

 

Calcium is nodig voor de opbouw van botten, nagels en tanden, voor een goede werking van het hart, voor de bloedstolling en een goede werking van de spieren.

Magnesium is ook nodig voor de opbouw van botten, de overdracht van prikkels in de zenuwbanen, het goed functioneren van de spieren, en is nodig voor het goed functioneren van het metabolisme. Een tekort aan magnesium kan leiden tot spierkrampen en een onregelmatige hartslag.

Zink is betrokken bij diverse stofwisselingreacties en speelt een rol bij het immuunsysteem.

Samenstelling per dagdosering van 3 tabletten:
Mineralen (elementaire hoeveelheid)
calcium (-carbonaat)
 990 mg (123,75% ADH*)
magnesium (-oxide)
 390 mg (104% ADH*)
zink (-gluconaat)
   15 mg (150% ADH*)
*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

 

Ingredienten:
Calciumcarbonaat, magnesiumoxide, zinkgluconaat, vulstof (microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethyl-cellulose), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine, carnaubawas), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), kleurstof (titaandioxide)

Bevat geen:
gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose,synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Gebruik:
De aanbevolen dosering is 3 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 tablet per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Orthica

Specifieke referenties

Aanbieding