Obesimed Forte 126 capsules

Medisch hulpmiddel speciaal voor 10 kilo of meer overgewicht. Vermindert honger en voorkomt overeten. Verpakking van 126 capsules.

€ 31,95
Inclusief belasting
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Krachtige hongerremmer!

Obesimed Forte is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar of ouder die meer dan 10 kilo overgewicht hebben of een Body Mass Index (BMI) van 28 of hoger.
 
Obesimed® Forte bevat een combinatie van de polysaccharides Omtec19® en OmtecX®. Het is een uniek mengsel van zorgvuldig geselecteerde, hoog visceuze, oplosbare vezels. Deze werken synergetisch en bereiken een viscositeit en uitzetting met water die drie keer zo hoog is dan dezelfde hoeveelheid van de vezels apart. Obesimed® Forte heeft de sterkste gel vormende eigenschap van alle middelen die op dit moment verkrijgbaar zijn.

* Voor de behandeling van obesitas;
* Vermindert honger en voorkomt overeten;
* Voor substantieel gewichtsverlies.
 

Gebruik

 
3 x daags 1 a 2 capsules, 1 uur voor elke maaltijd innemen met minimaal 1 glas water. De capsule in zijn geheel innemen.

De effectieve dosering kan per persoon verschillen en kan variëren van 1 a 2 capsules tot de maximale dosering van 3 x daags 6 capsules.

De dosering kan elke 3 dagen worden verhoogd met 1 capsule per maaltijd, totdat de honger duidelijk vermindert en de behoefte aan tussendoortjes verdwijnt.

Obesimed® Forte dient niet langer dan 30 dagen in 1 behandelingsperiode te worden gebruikt. Na 4 dagen kan de behandeling worden hervat.

Obesimed

Specifieke referenties

Aanbieding