Supplementen

Supplementen

Grid
List

Er zijn 15 producten.

Item 1-12 van 15 in totaal item(s)

Actieve filters

Ketostix Strips

Tijdens het volgen van het dieet kun je zelf vaststellen of je in “ketose” (vetverbrandingsfase) bent door jezelf te testen met behulp van Ketostix.Potje met 50 stuks Ketose test strips. 
Prijs € 11,95
View Detail

Orthica Kalium - 100

Kalium is belangrijk in het eiwitdieet. Een goede kalium balans draagt bij aan het voorkomen van hoofdpijn en duizeligheid. Pot met 90 tabletten.  Per tablet 100 mg Kaliumcitraat.Aanbevolen dosering: 2 tabletten per dag.Dit supplement bevat minder kalium dan het andere (hooggedoseerde) supplement. Wij raden de Kalium-100 aan als u wat verder in het...
Prijs € 9,99
View Detail

Orthica Kalium - 250

Kalium is belangrijk in het eiwitdieet. Een goede kalium balans draagt bij aan het voorkomen van hoofdpijn en duizeligheid, en is daarom zeer belangrijk. Pot met 60 tabletten. Per tablet 250 mg Kaliumcitraat. Aanbevolen dosering: 2 tabletten per dag.
Prijs € 14,95
View Detail

Orthica Calcium Magnesium Zink

Mineralenpreparaat met calcium en magnesium, uitermate geschikt voor gebruik in de eerste fasen van het eiwitdieet ter aanvulling. Pot met 90 tabletten.Dosering: in het begin van het eiwitdieet en het low carb dieet worden 3 tabletten per dag aanbevolen.
Prijs € 11,95
View Detail

Orthica Soft Multi

Tijdens het proteinedieet en het low carb dieet vraagt uw lichaam om extra aandacht voor vitaminen en mineralen. Deze krachtige multivitamine zit in makkelijke in te nemen softgel capsules. Hooggedoseerd. Pot met 30 softgel tabletten, makkelijk in te nemen. Aanbevolen dosering: 1 softgel per dag. 
Prijs € 17,95
View Detail

Modifast Detox

De Modifast Detox op basis van Cacti-NeaTM is gebaseerd op extracten van cactusvijg, berk, javathee en vlier. Deze bevordert het ontgiftingsproces van het lichaam alsook de spijsvertering. Daarenboven ondersteunt deze detoxkuur ook de lever-, darm- en nierfunctie.
Prijs € 37,49
View Detail

Modifast Vochtafdrijver...

De Modifast Draineur met ananassmaak is ideaal te gebruiken om jouw lichaam te reinigen en voor te bereiden op het afslankproces! Draagt bij tot verbranding van vetten en vergemakkelijkt het ontgiftigingsproces.
Prijs € 16,95
View Detail

Modifast Eetlustremmer Konjak

De Modifast Eetlustremmer is een voedingssupplement op basis van glucomannan, een oplosbare vezel onttrokken uit de konjacplant. Wanneer deze vezel in aanraking komt met water, vormt zich een gel die meermaals zijn oorspronkelijk volume aanneemt. Door 2 capsules voor elke hoofdmaaltijd in te nemen met een groot glas water, zal u een verzadigd...
Prijs € 19,95
View Detail

Modifast Vetbinder Vijgcactus

De Modifast Vetbinder bevat NeOpuntiaTM, een vezelextract afkomstig van de gedroogde bladeren van de nopalcactus. Dit voedingssupplement absorbeert vetten en suikers en reduceert zo de calorie-opname door het lichaam. Daarenboven zorgt het ook voor een hongerstillend effect.
Prijs € 32,95
View Detail

Modifast Vetverbrander...

De Modifast Vetverbander op basis van SlendacorTM is een samenstelling van extracten van kolanoot, moringa, kurkuma en kerrie. Deze combinatie van plantenextracten bevordert de vetverbranding na de maaltijd en draagt ook bij tot de afbraak van vetreserves door de lever.
Prijs € 32,95
View Detail