Damhert Sprits Natuur

Heerlijke spritskoeken, gezoet met de natuurlijke zoetstof tagatesse waardoor het aantal opneembare koolhydraten laag is. Geschikt voor een ieder die suiker wilt vermijden! 

€ 3,39
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Heerlijke spritskoeken, gezoet met de natuurlijke light zoetstof tagatesse. Geschikt voor een ieder die suiker wilt vermijden! 

Bevat slechts 7 gram suiker per 100 gram.

Inhoud: 200 gram

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 502 kcal
Eiwitten 6.8 g
Koolhydraten 52.7 g

waarvan suikers 6.7 g
waarvan polyolen 6.5 g
Vetten 29.9 g
- waarvan verzadigde vetzuren 17.1 g
Voedingsvezels 4.4 g
Zout 0,33 g

Dit product bevat polyolen. Deze tellen niet mee in de koolhydraattelling (worden niet tot nauwelijks opgenomen door het lichaam)

Ingrediënten:

Tarwebloem, zoetstof maltitol 20,6%, plantaardige olie (palm), boter (bevat koemelk), ei, zoetstoffen (erythritol 2,8%, isomalt 2,6%), inuline, sojabloem, zout, emulgator (sojalecithine)

Allergeneninformatie
Bevat melk, ei, gluten en soja.
Kan sporen bevatten van noten.


Tagatose

Dit product bevat tagatose. Tagatose wordt verkregen vanuit lactose (melksuiker) en is  van nature ook aanwezig in bepaalde zuivel- en fruitsoorten. 

Tagatose is een natuurlijke, laag calorische suiker die uitermate geschikt is voor iedereen die suiker wil of moet beperken. De zoetstof Tagatose heeft een zeer lage caloriewaarde. In sommige van de Tagatose-producten ligt de caloriewaarde zelfs tot 70 procent lager dan bij een vergelijkbaar product met suiker. Je kunt dus gerust spreken van een revolutionaire lightsuiker. Toch smaakt Tagatose even lekker of zelfs nog lekkerder dan de suiker die we al jaren gebruiken.

Slechts ongeveer 20% van de tagatose die het lichaam binnenkrijgt, wordt opgenomen en vervolgens gemetaboliseerd, hoofdzakelijk door de lever. De niet-opgenomen tagatose gaat naar de dikke darm, waar die een prebiotisch effect zou uitoefenen, met andere woorden een gunstig effect zou hebben op de darmflora of microbiota door de groei van lactobacillen en bifidobacteriën te stimuleren.

De hoeveelheid tagatose die wordt vermeld in een product wordt dus niet in zijn totale hoeveelheid opgenomen. Daarom valt het aantal netto koolhydraten (de opneembare koolhydraten door het lichaam) lager uit dan de totale hoeveelheid koolhydraten op de verpakking!

Damhert

Specifieke referenties