Cereal Chocolade Melk Suikervrij

Lekkere reep chocolade van Cereal, gezoet met maltitol. Bevat 75% minder suikers dan een standaard melkchocolade!
Levert per tablet van 85 gram 9 gram koolhydraten.

€ 2,39
Inclusief belasting
Aantal

Heerlijke tablet chocolade melk van Cereal, met 75% minder suikers dan een standaard melkchocolade!

Bevat maltitol, een zoetstof van natuurlijke oorsprong, welke meestal wordt gewonnen uit maïs of stroop.

De consumptie van levensmiddelen die de zoetstof maltitol in plaats van suiker bevatten, leidt tot een lagere bloedglucosestijging na de consumptie daarvan in vergelijking met suikerhoudende levensmiddelen.

Door het gebruik van de maltitol blijft de zoete, aangename, smaak van de chocolade behouden!

Geschikt voor een ieder die minder suiker wilt gebruiken. Tevens geschikt in het koolhydraatarm en het proteinedieet vanaf fase 3. Een stukje chocolade van 10 gram levert dan 1.0G netto koolhydraten en is geschikt als tussendoortje/extraatje.

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 1926 kJ / 465 kcal
Vetten 31 gram
- waarvan verzadigd 19 gram
Koolhydraten 47 gram
- waarvan suikers 11 gram
- waarvan polyolen 35 gram
Voedingsvezels 9 gram
Eiwitten 9 gram
Zout 0.3 gram
 

Let op: dit product bevat polyolen. Polyolen tellen niet mee in de koolhydraattelling bij het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (deze worden niet tot nauwelijks opgenomen door het lichaam) Daarom is het aantal opneembare (netto) koolhydraten lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten op dit product. 

Grofweg kan worden gesteld: netto (opneembare) koolhydraten = totaal koolhydraten - polyolen

De hoeveelheid netto koolhydraten in dit product is 12 gram per 100 gram chocolade.

Ingrediënten:

Zoetstof: maltitol, magere melkpoeder 20%, cacaoboter 17.5%, cacaomassa 12.8%, inuline 7%, botervet, hazelnootpasta, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille aroma.

Dit product bevat van nature aanwezige suikers.

Allergenen: melk, soja. Kan sporen bevatten van ei, sesam, pinda's en andere noten.

 

Cereal

Specifieke referenties