Cereal Chocolade Hazelnoot Suikervrij

Heerlijke chocolade met hazelnoten, met 75% minder suikers dan standaard chocolade. Gezoet met maltitol.
Levert per tablet van 85 gram 8 gram koolhydraten.

€ 2,39
Inclusief belasting
Aantal

Heerlijke tablet chocolade hazelnoten van Cereal, met 75% minder suikers dan een standaard hazelnootchocolade!

Bevat maltitol, een zoetstof van natuurlijke oorsprong, welke meestal wordt gewonnen uit maïs of stroop.

 

De consumptie van levensmiddelen die de zoetstof maltitol in plaats van suiker bevatten, leidt tot een lagere bloedglucosestijging na de consumptie daarvan in vergelijking met suikerhoudende levensmiddelen.

Door het gebruik van de maltitol blijft de zoete, aangename, smaak van de chocolade behouden!


Geschikt voor een ieder die minder suiker wilt gebruiken. Tevens geschikt in het lowcarb en het proteinedieet vanaf fase 2. Een stukje chocolade van 10 gram levert dan 0.9G netto koolhydraten en is geschikt als tussendoortje/extraatje.

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 2006 kJ / 484 kcal
Vetten 34 gram
- waarvan verzadigd 17 gram
Koolhydraten 43 gram
- waarvan suikers 10 gram
- waarvan polyolen 31 gram
Voedingsvezels 8 gram
Eiwitten 10 gram
Zout 0.38 gram
 

Let op: dit product bevat polyolen. Polyolen tellen niet mee in de koolhydraattelling bij het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (deze worden niet tot nauwlijks opgenomen door het lichaam) Daarom is het aantal opneembare (netto) koolhydraten lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten op dit product. 

Grofweg kan worden gesteld: netto (opneembare) koolhydraten = totaal koolhydraten - polyolen

De netto koolhydraten in dit product zijn 10 gram per 100 gram chocolade.

Ingrediënten:

Zoetstof: maltitol, magere melkpoeder 17,6%, cacaoboter 15.4%, hazelnoten 12%, cacaomassa 11.3%, inuline 6%, botervet, hazelnootpasta 1.8% emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille aroma.

Dit product bevat van nature aanwezige suikers.

 

Allergenen: hazelnoot, melk, soja. Kan sporen bevatten van ei, sesam, pinda's en andere noten.

 

 

Cereal

Specifieke referenties

Aanbieding