• Nieuw

Sweet-Switch Marshmallow Twist Mix Suikervrij

Suikervrije Marshmallows Twist mix van Sweet-Switch, glutenvrij, gelatinevrij, gezoet met stevia en met alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen.

€ 1,79
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Suikervrije Marshmallows Twist mix van Sweet-Switch, glutenvrij, gelatinevrij, gezoet met stevia en met alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Lekker om zo te eten, maar ook geschikt op de barbecue of bij het kampvuur.

De polyolen uit dit product zijn steviolglycosiden en vallen onder de niet opneembare koolhydraten. Daarom hoeven deze niet mee te worden geteld in het opneembare koolhydraten en komt het aantal netto koolhydraten van deze lekkere spekjes op slechts 3 gram  per 100 gram uit!

Inhoud: 70 gram

VOEDINGSWAARDE PER 100G 

Energie: 214 kcal – 895 kJ 

Vetten: < 0,2 g 

Waavan verzadigde vetten: < 0,1 g 

Koolhydraten: 80,0 g 

waarvan suikers: < 0,5 g 

Waarvan polyolen: 77.0 g

Vezels: 0,0 g

Eiwitten: 4,2 g 

Zout: < 0,02 g

Dit product bevat polyolen. Polyolen worden niet tot nauwelijks opgenomen door het lichaam en tellen dan ook niet mee in het aantal netto koolhydraten. Het aantal netto koolhydraten voor dit product is 80 minus 77 = 3 gram per 100 gram snoep!

Ingrediënten:

zoetstoffen: maltitolstroop, isomalt, steviolglycosiden; water; rundergelatine; maïszetmeel; natuurlijk vanillearoma; kleurstoffen: curcumine, betanine, chlorofylinen; voedingszuur: melkzuur. Koel en droog bewaren.

Sweet-Switch

Specifieke referenties