Suikervrije muesli en ontbijtgranen| BlijfopGewicht.nl

Ontbijtgranen

Ontbijtgranen

Grid
List

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Atkins Crunchy Muesli

Krokante muesli van Atkins met maar 6.7 gram netto koolhydraten per portie.  Geschikt vanaf fase 2 van het Atkinsdieet. Ook geschikt in het proteinedieet vanaf fase 3!
Prijs € 3,69
View Detail

Konzelmann's Muesli Rode...

Koolhydraatarme muesli met aardbeien, frambozen en vijgen van Konzelmann's. Lekker met kwark of yoghurt! Zak van 300 gram. Bevat per 100 gram 9.5 gram koolhydraten. Per portie van 30 gram levert deze muesli dus slechts 2.9 gram netto koolhydraten!Geschikt voor in het koolhydraatarm dieet maar ook in het eiwitdieet (vanaf fase 2)
Prijs € 3,99
View Detail

Konzelmann's Muesli Rode...

Koolhydraatarme muesli met aardbeien, frambozen en vijgen van Konzelmann's. Lekker met kwark of yoghurt! Zak van 750 gram. Bevat per 100 gram 9.5 gram koolhydraten. Per portie van 30 gram levert deze muesli dus slechts 2.9 gram netto koolhydraten!Geschikt voor in het koolhydraatarm dieet maar ook in het eiwitdieet (vanaf fase 2)
Prijs € 7,95
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Krunchy Pur Hafer - Granola...

Heerlijke biologische muesli zonder toegevoegde suikers, Krunchy Pur. Geschikt voor een ieder die zo min mogelijk suiker in zijn voeding wilt hebben! Dit product bevat alleen van nature aanwezige suikers. 
Prijs € 3,09
View Detail

Krunchy Pur Spelt - Granola...

Heerlijke biologische muesli zonder toegevoegde suikers. Geschikt voor een ieder die zo min mogelijk suiker in zijn voeding wilt hebben! Dit product bevat alleen van nature aanwezige suikers. 
Prijs € 3,09
View Detail