Stevia Limonadesiroop Aardbei

Handig knijpflesje limonadesiroop met natuurlijke zoetstoffen. Geschikt voor volwassenen en kinderen! Glutenvrij, lactosevrij en laag in kcal. Flesje van 40 ml, geschikt voor 50 glazen siroop!

Levert per portie 0 kcal en 0 gram netto koolhydraten. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet.

€ 5,25
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

De SteviJa GO! Limonadesiropen zijn zeer geschikt als verantwoorde smaakmaker en verfrissende dorstlesser voor volwassenen en kinderen! Daarnaast zijn de limonadesiropen glutenvrij, lactosevrij en erg laag in calorieën (1-3 kcal per dosering). Hierdoor past het prima in een gezonde levensstijl en geschikt voor mensen die zich bezig houden met gewichtsbeheersing.

Gebruik:

Met het 40 ml flesje kun je maar liefst 50 glazen limonade maken met bronwater of gewoon water. Afhankelijk van de smaak neem je per glas slechts 1 tot 3 kcal op. Knijp 1 à 2 keer in het flesje voor één dosering.

Ingrediënten:

Water, steviolglycosiden, plantaardige glycerine, natuurlijke strawberry flavour en citroenzuur.

Voedingswaarde per 100 ml:

136 kcal

eiwit 0 gram

vet 0 gram

koolhydraten totaal 9.4 gram

waarvan suikers 0 gram

waarvan polyolen 9.4 gram

vezels 0 gram

Stevioglycosiden

Stevia wordt geteeld op plantages in Zuid-Amerika en Azië. Vooral Paraguay en China zijn grote producenten. Na het oogsten wordt de stevia gedroogd en wordt op centraal gelegen locaties door een extractie proces de geconcentreerde zoetstof uit het plantje gewonnen. Dit zoete witte poeder is wel 300 tot 400 keer zoeter dan suiker.

Glycerine

Glycerine is een natuurlijke, lichaamseigen stof die wordt gebruikt om het stevia-extract mee op te lossen. Daarnaast zorgt het voor een heerlijk zachte smaak, waardoor de natuurlijke flavour goed tot zijn recht komt. Glycerine heeft tevens een conserverende werking.

Natuurlijk flavourextract

Dit kleurloze extract geeft de typische fruitsmaak en is 100% natuurlijk.

Hoe te gebruiken?

De natuurlijke samenstelling van SteviJa Limonadesiroop Strawberry maakt deze zeer geschikt als verantwoorde smaakmaker en verfrissende dorstlesser! Gebruik 5 - 8 druppels in een glas (bron)water voor een heerlijke ‘Stevinade’. Maar Limonadesiroop Strawberry is ook heel geschikt in bijvoorbeeld yoghurt, magere kwark, voor het maken van ijs of voor een friszoete smaak en extra fruitbeleving in een zomerse vruchtenbowl.


dit product bevat polyolen. Polyolen tellen niet mee in de koolhydraattelling bij het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (deze worden niet tot nauwelijks opgenomen door het lichaam) Daarom is het aantal opneembare (netto) koolhydraten lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten op dit product. 

Grofweg kan worden gesteld: netto (opneembare) koolhydraten = totaal koolhydraten - polyolen

SteviJa

Specifieke referenties