Cereal Pruimenjam Suikervrij

Pruimenjam met minder suiker van Cereal. 
Bevat minder dan 1 gram netto koolhydraten per portie. Geschikt voor een ieder die suiker wilt mijden. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet. 

€ 3,49
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Fruitbeleg aardbei van Cereal, minder suikers, net zo lekker! 

Dit fruitbeleg bevat 50% fruit. Gewone suiker is vervangen door de zoetstof maltitol.

  • 92% minder suikers
  • 35% minder kcal

in vergelijking tot een gemiddelde confituur.

De consumptie van levensmiddelen die de zoetstoffen maltitol in de plaats van suiker bevatten, leidt tot een lagere bloedglucosestijging na de consumptie daarvan in vergelijking met suikerhoudende levensmiddelen.

Levert per portie minder dan 1 gram netto aan koolhydraten! Let op: de maltitol telt niet mee als koolhydraat in het eiwitdieet en low carb dieet.

Geschikt voor een ieder die suiker wilt vermijden maar ook voor een ieder die het eiwitdieet volgt (geschikt vanaf fase 1) of voor mensen die een koolhydraatarme voeding gebruiken.

 

Voedingswaarden per 100G (5-6 porties):

Energie 638kJ / 163 kcal
Vetten 0.1 gram
- waarvan verzadigd 0.1 gram
Koolhydraten 58.5 gram
- waarvan suikers 4.6 gram
- waarvan polyolen 53.2 gram
Voedingsvezels 0.9 gram
Eiwitten 0.3 gram
Zout 0.01 gram

Let op: de maltitol telt niet mee als koolhydraat in het eiwitdieet en low carb dieet. Netto koolhydraten (de koolhydraten die dus wel meetellen en kunnen worden opgenomen in het lichaam) is dan ook totaal koolhydraten min maltitol!

Ingrediënten:

Zoetstof: maltitolstroop, pruimen 50%, zuurteregelaar: citroenzuur, geleermiddel: pectinen.

Dit product bevat maltitol. Maltitol behoort tot de polyolen. Polyolen zijn suikeralcoholen, deze koolhydraten worden in het lichaam niet of nauwelijks opgenomen en tellen daarom niet mee bij de telling van de koolhydraten bij het eiwitdieet en het low carb dieet! Het totaal aan koolhydraten vermeld op de verpakking kan dan ook afwijken van de hoeveelheid koolhydraten wat een lichaam opneemt!

Cereal

Specifieke referenties