Klene Zoete Zonnetjes Suikervrij

Suikervrije Zoete zonnetjes van Klene: een volzoet suikervrij dropje, hemels lekker! Bevat per zakje van 100 gram 1 gram netto koolhydraten. Geschikt voor een ieder die suiker wilt mijden. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet. Levert per 100 gram snoep slechts 2 gram netto koolhydraten.

€ 1,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Klene, Neerlandsch eenige echte, maakt al sinds 1876 drop met passie en met de allerbeste ingrediënten. Zoals deze Zoete Zonnetjes. Een volzoet dropje bereid met echte Arabische gom. Suikervrije Zoete Zonnetjes, hemels lekker.

Door het lage aantal netto koolhydraten is dit product geschikt in het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (vanaf fase 1, telt niet mee als eiwitmaaltijd!) en is daarnaast geschikt voor een ieder die suiker wilt mijden.

Inhoud: 105 gram

Voedingswaarde per 100 gram:

195 kcal

eiwit 0,8 gram

koolhydraten 56 gram

waarvan suikers 0 gram

waarvan polyolen 54 gram

vetten 0.2 gram

natrium 0.12 gram

Let op: dit product bevat polyolen. Polyolen tellen niet mee in de koolhydraattelling bij het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (deze worden niet tot nauwlijks opgenomen door het lichaam) Daarom is het aantal opneembare (netto) koolhydraten lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten op dit product. 

Grofweg kan worden gesteld: netto (opneembare) koolhydraten = totaal koolhydraten - polyolen

De hoeveelheid netto koolhydraten in dit product is 2 gram per 100 gram snoep.

 

Ingrediënten:

Zoetstoffen (maltitolstroop, steviolglycosiden), geleermiddel (Arabische gom 31%), zoethoutwortelextract, salmiakzout, plantaardige oliën (kokos, palmpit), aroma’s, kleurstof (plantaardige koolstof), glansmiddel (bijenwas).

Klene Suikervrij

Specifieke referenties