Klene Wybert drop Suikervrij

Lekkere frisse wybertjes van Klene, suikervrij. Geschikt voor een ieder die zijn suikerinname wilt beperken. Ook te gebruiken in het eiwitdieet en het koolhydraatarm dieet. 

€ 1,85
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Lekkere wybertjes van Klene! Suikervrij.

Door het lage aantal netto koolhydraten is dit product geschikt in het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (vanaf fase 1, telt niet mee als eiwitmaaltijd!) en is daarnaast geschikt voor een ieder die suiker wilt mijden.

Inhoud: 105 gram

Voedingswaarde per 100 gram:

216 kcal

eiwit 1.4 gram

koolhydraten totaal 56 gram

waarvan suikers 0 gram

waarvan polyolen 48 gram

vet 0 gram

zout 0.11 gram

Let op: dit product bevat polyolen. Polyolen tellen niet mee in de koolhydraattelling bij het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (deze worden niet tot nauwlijks opgenomen door het lichaam) Daarom is het aantal opneembare (netto) koolhydraten lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten op dit product. 

Grofweg kan worden gesteld: netto (opneembare) koolhydraten = totaal koolhydraten - polyolen

De hoeveelheid netto koolhydraten in dit product is 8 gram per 100 gram snoep.

 

Ingrediënten:

Zoetstoffen (maltitolstroop, erytritol, steviolglycosiden), geleermiddel (arabische gom), zoethoutwortelextract, gemodificeerd zetmeel, salmiakzout, natuurlijke aroma’s, plantaardige olie (kokos), glansmiddel (bijenwas).

Bevat zoethout – mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Klene Suikervrij

Specifieke referenties