Klene Fruitmunten Suikervrij

Deze suikervrije Fruitmunten van Klene zijn onbetaalbaar lekker. Suikervrij snoepen! In elk zakje zitten vijf verrassende fruitsmaken: sinaasappel, appel, citroen, aardbei en cassis.  Ook geschikt in het eiwitdieet en het koolhydraatarm. Dit snoepje is uiterst koolhydraatarm, het levert namelijk 0 gram netto koolhydraten per 100 gram snoep.

€ 1,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Deze suikervrije Fruitmunten van Klene zijn onbetaalbaar lekker. In elk zakje zitten vijf verrassende fruitsmaken: sinaasappel, appel, citroen, aardbei en cassis. 

Door het lage aantal netto koolhydraten is dit product geschikt in het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (vanaf fase 1, telt niet mee als eiwitmaaltijd!) en is daarnaast geschikt voor een ieder die suiker wilt mijden.

Het aantal netto koolhydraten in dit product is 0 gram (de polyolen worden niet tot nauwelijks opgenomen in het lichaam)

Voedingswaarde per 100 gram:

210 kcal

eiwit 8 gram

koolhydraten totaal 73 gram

waarvan suikers 0 gram

waarvan polyolen 73 gram

vet 0.2 gram

natrium 0.01 gram

 

Let op: dit product bevat polyolen. Polyolen tellen niet mee in de koolhydraattelling bij het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (deze worden niet tot nauwlijks opgenomen door het lichaam) Daarom is het aantal opneembare (netto) koolhydraten lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten op dit product. 

Grofweg kan worden gesteld: netto (opneembare) koolhydraten = totaal koolhydraten - polyolen

De netto koolhydraten in dit product zijn 1 gram per 100 gram snoep.

 

Ingrediënten: Zoetstoffen (maltitolstroop, sucralose), gelatine, voedingszuur (citroenzuur), concentraten (saffloer, radijs, zwarte wortel, citroen, zwarte bes), spinazie- en brandnetelextract, aroma's, kleurstof (anthocyaninen), glansmiddelen (plantaardige olie, carnaubawas).

 

Inhoud: 105 gram

Klene Suikervrij

Specifieke referenties