Klene Dropgums Suikervrij

Zalige dropgums met aan de ene helft een volle dropsmaak en aan de andere helft de smaak van winegums. Geschikt voor een ieder die suikervrij wilt genieten. Met heerlijke smaken van banaan, limoen en aardbei. Ook geschikt in het eiwitdieet en het koolhydraatarm dieet voor een frisse smaak.

€ 1,85
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Suikervrije dropgums van Klene, met aan de ene helft een volle dropsmaak en aan de andere helft de smaak van winegums.

Door het lage aantal netto koolhydraten is dit product geschikt in het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (vanaf fase 1, telt niet mee als eiwitmaaltijd!) en is daarnaast geschikt voor een ieder die suiker wilt mijden.

Ideaal om even een frisse smaak in de mond te krijgen.

 

Inhoud: 105 gram

 

Voedingswaarde per 100 gram:

233 kcal

eiwit 3.2 gram

koolhydraten totaal 69 gram

waarvan suikers 0 gram

waarvan polyolen 55 gram

vet 0.2 gram

natrium 0.12 gram

 

Let op: dit product bevat polyolen. Polyolen tellen niet mee in de koolhydraattelling bij het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (deze worden niet tot nauwlijks opgenomen door het lichaam) Daarom is het aantal opneembare (netto) koolhydraten lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten op dit product. 

Grofweg kan worden gesteld: netto (opneembare) koolhydraten = totaal koolhydraten - polyolen

De netto koolhydraten in dit product is 14 gram per 100 gram snoep.

 

Ingrediënten:

Zoetstoffen (maltitolstroop, sucralose), gemodificeerd zetmeel, geleermiddel (arabische gom), gelatine, zoethoutwortelextract, salmiakzout, voedingszuren (melkzuur, citroenzuur), concentraten (saffloer, spirulina, citroen, wortel, zwarte bes), aroma's, kleurstof (carbo medicinalis vegetabilis), glansmiddelen (plantaardige olie, carnaubawas).

 

Klene Suikervrij

Specifieke referenties