Klene Dobbelstenen Suikervrij

Suikervrij genieten van deze heerlijke dubbelzoute dobbelstenen van Klene! Geschikt voor een ieder die suiker wilt vermijden. Levert per 100 gram snoep slechts 6 gram netto koolhydraten. Ook te gebruiken bij het eiwitdieet en het koolhydraatarm dieet.

€ 1,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Heerlijke zoute dobbelstenen van Klene! Suikervrij genieten.  Levert per 100 gram snoep slechts 6 gram netto koolhydraten.

Door het lage aantal netto koolhydraten is dit product geschikt in het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (vanaf fase 1, telt niet mee als eiwitmaaltijd!) en is daarnaast geschikt voor een ieder die suiker wilt mijden.

Inhoud: 100 gram

Voedingswaarde per 100G 

190 kcal

0.9 gram eiwit

51 gram koolhydraten

waarvan 45 gram polyolen

0.2 G vet

0.07 G natrium

 

Let op: dit product bevat polyolen. Polyolen tellen niet mee in de koolhydraattelling bij het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (deze worden niet tot nauwlijks opgenomen door het lichaam) Daarom is het aantal opneembare (netto) koolhydraten lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten op dit product. 

Grofweg kan worden gesteld: netto (opneembare) koolhydraten = totaal koolhydraten - polyolen

De netto koolhydraten in dit product is 6 gram per 100 gram snoep.

 

Ingrediënten:

zoetstof (maltitolstroop), geleermiddel (arabische gom 30%), salmiakzout, gemodificeerd zetmeel, zoethoutwortelextract, aroma's, kleurstof (carbo medicinalis vegetabilis), glansmiddelen (plantaardige olie, bijenwas).

 

Klene Suikervrij

Specifieke referenties