Suikervrije dranken | BlijfopGewicht.nl

Dranken & Limonade

Dranken & Limonade

Grid
List

Er zijn 53 producten.

Item 1-12 van 53 in totaal item(s)

Actieve filters

Latté Ayurveda- Amanprana

Lekkere Latté met een lage glycemische index. Met de gezondheidsvoordelen van diverse chai kruiden. Geschikt om toe te voegen in warme en koude dranken, voldoende voor 56 porties!
Prijs € 13,90
View Detail

Latté Kurkuma - Amanprana

Lekkere Latté met een lage glycemische index. Met de gezondheidsvoordelen van kurkuma en zwarte peper. Geschikt om toe te voegen in warme en koude dranken, voldoende voor 56 porties!
Prijs € 13,90
View Detail

Latté Lakritz Rooibos -...

Lekkere Latté met een lage glycemische index. Met de gezondheidsvoordelen van zoethout en rooibos. Geschikt om toe te voegen in warme en koude dranken, voldoende voor 57 porties!
Prijs € 17,95
View Detail

Cereal Granendrank -...

Deze granendrank biedt een gunstig alternatief voor oploskoffie en is cafeïnevrij en suikervrij maar proeft wel als koffiedrank. Handig in gebruik en bijzonder smaakvol!
Prijs € 3,75
View Detail

Stevia Limonadesiroop Aardbei

Handig knijpflesje limonadesiroop met natuurlijke zoetstoffen. Geschikt voor volwassenen en kinderen! Glutenvrij, lactosevrij en laag in kcal. Flesje van 40 ml, geschikt voor 50 glazen siroop!Levert per portie 0 kcal en 0 gram netto koolhydraten. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet.
Prijs € 5,25
View Detail

Stevia Limonadesiroop Lemon

Handig knijpflesje limonadesiroop met natuurlijke zoetstoffen. Geschikt voor volwassenen en kinderen! Glutenvrij, lactosevrij en laag in kcal. Flesje van 40 ml, geschikt voor 50 glazen siroop! Citroensmaak.Levert per portie 0 kcal en 0 gram netto koolhydraten. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet.
Prijs € 5,25
View Detail

Stevia Limonadesiroop Cassis

Handig knijpflesje limonadesiroop met natuurlijke zoetstoffen. Geschikt voor volwassenen en kinderen! Glutenvrij, lactosevrij en laag in kcal. Flesje van 40 ml, geschikt voor 50 glazen siroop! Zwarte bessen smaak.Levert per portie 0 kcal en 0 gram netto koolhydraten. Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet.
Prijs € 5,25
View Detail