De Bron Cola Flesjes Suikervrij

Lekkere suikervrije colaflesjes, gezoet met maltitol. Geschikt voor een ieder die suiker wilt mijden. Ook geschikt in het proteinedieet en het koolhydraatarm dieet. 

€ 1,59
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Heerlijke suikervrije cola flesjes van De Bron!

Dit product is suikervrij, low carb, tandvriendelijk, glutenvrij, lactosevrij, natriumvrij, vetvrij, gelatine vrij, en heeft 30% minder calorieën en heeft geen kleurstoffen.

Door het lage aantal netto koolhydraten is dit product geschikt in het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (vanaf fase 1, telt niet mee als eiwitmaaltijd!) en is daarnaast geschikt voor een ieder die suiker wilt mijden.

Inhoud: 100 gram

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 970 kJ / 232 kcal
Eiwit 0 gram
Koolhydraten 86.9 gram
- waarvan suikers 0 gram
- waarvan polyolen 72.4 gram
Vet 0.2 gram
- waarvan verzadigd 0.2 gram
Vezels 0 gram
Natrium 0 gram

 

Let op: dit product bevat polyolen. Polyolen tellen niet mee in de koolhydraattelling bij het koolhydraatarm dieet en het proteinedieet (deze worden niet tot nauwlijks opgenomen door het lichaam) Daarom is het aantal opneembare (netto) koolhydraten lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten op dit product. 

Grofweg kan worden gesteld: netto (opneembare) koolhydraten = totaal koolhydraten - polyolen

 

Het aantal netto koolhydraten in dit product is 15 gram per 100 gram snoep.

 

Ingrediënten:

maltitol, gemodificeerd zetmeel (aardappel, tapioca), voedingszuren (E270, E330), aroma, kleurstof (E150), glansmiddelen (plantaardige olie, bijenwas)

 

 


 

De Bron

Specifieke referenties