Cereal Chocowafels Suikervrij

Lekkere chocowafels met 89% minder suikers. Rijk aan vezels en zonder conserveringsmiddelen.

Gezoet met maltitol. Levert per wafel slechts 3 gram netto koolhydraten.

€ 2,15
Inclusief belasting
Aantal

Heerlijke chocowafels van Cereal, met 89% minder suikers. Rijk aan vezels en zonder conserveringsmiddelen.

Voor de wafeltjesfanaten, biedt Céréal een assortiment wafeltjes met crèmevulling zonder toegevoegde suiker.
Deze Céréal Wafels zijn gezoet met maltitol, afkomstig van tarwe of maïs; in de plaats van met gewone suiker.
Hierdoor bevatten de Céréal wafels minder suiker (89% minder!) dan gewone wafels!

Geschikt voor een ieder die minder suiker wilt gebruiken.

Tevens geschikt in het koolhydraatarm of het eiwitdieet vanaf fase 3 als tussendoortje/extraatje.

Bevat per pakje 9 wafeltjes van elk 10 gram.

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 1839 kJ / 443 kcal
Vetten 24 gram
- waarvan verzadigd 15 gram
- waarvan enkelvoudig onverzadigd 7 gram
- waarvan meervoudig onverzadigd 2 gram
Koolhydraten 49 gram
- waarvan suikers 4.5 gram
- waarvan polyolen 16 gram
Voedingsvezels 18 gram
Eiwitten 5.7 gram
Zout 0.42 gram

 

Ingrediënten: tarwebloem, palmvet, zoetstof: maltitol, inuline, cacaopoeder, weipoeder (melk), kleurstof: caramel, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, emulgator: sojalecithine

 

Allergenen: tarwe, gluten, melk, soja

Dit product bevat maltitol. Maltitol behoort tot de polyolen. Polyolen zijn suikeralcoholen, deze koolhydraten worden in het lichaam niet of nauwlijks opgenomen en tellen daarom niet mee bij de telling van de koolhydraten bij het eiwitdieet en het low carb dieet! Het totaal aan koolhydraten vermeld op de verpakking kan dan ook afwijken van de hoeveelheid koolhydraten wat een lichaam opneemt!

 

(polyolen tellen gedeeltelijk mee als opneembare koolhydraten, vandaar dat het aantal opneembare koolhydraten -van belang in een eiwitdieet en low carb dieet- anders is dan het aantal koolhydraten wat op de verpakking is vermeld. Zie ook onze uitleg over de netto koolhydraten)


 

Cereal

Specifieke referenties