Cereal - Kersenjam Suikervrij

Deze kersenjam van Cereal bevat 91% minder suiker dan een reguliere jam en is op basis van de natuurlijke zoetstof maltitol gezoet. 

€ 3,99
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Lekkere kersenjam van Cereal met 91% minder suiker dan een reguliere jam. Gezoet met de natuurlijke zoetstof maltitol, zonder geur-, kleur- en smaakstoffen en met 31% minder kcal!

Geschikt voor een ieder die suiker wil vermijden, maar ook voor mensen die het eiwitdieet volgen (geschikt vanaf fase 1) of voor mensen die een koolhydraatarme voeding gebruiken. Door de lage hoeveelheid netto koolhydraten (slechts 1 gram netto koolhydraten per portie) is dit product ook geschikt in het ketodieet.

Inhoud: 270 gram

Ingrediënten:

Zoetstof: maltitolstroop,  kersen 50%,  geleermiddel: pectinen,  zuurteregelaar: citroenzuur

Voedingswaarde per 100 gram (1 portie beleg is ongeveer 15 gram)

Energie:

660 kJ - 158kcal

Vetten:

0,3g

waarvan verzadigde vetzuren:

<0,1g

Koolhydraten:

60g

waarvan suikers:

5,3g

waarvan polyolen:

54g

Vezels:

0,8g

Eiwitten:

0,5g

Zout:

<0,01g

Dit product levert per 100 gram ongeveer 6 gram netto koolhydraten wat ongeveer 1 gram netto koolhydraten per portie is!


Dit product bevat maltitol. Maltitol behoort tot de polyolen. Polyolen zijn suikeralcoholen, deze koolhydraten worden in het lichaam niet of nauwelijks opgenomen en tellen daarom niet mee bij de telling van de koolhydraten bij het eiwitdieet en het low carb dieet!
 Het totaal aan koolhydraten vermeld op de verpakking kan dan ook afwijken van de hoeveelheid koolhydraten wat een lichaam opneemt!

Cereal

Specifieke referenties