Cereal - Hagelslag Melk Suikervrij

Onweerstaanbaar lekker! Hagelslag gezoet met maltitol. Bevat 90% minder suikers dan de reguliere hagelslag.

Levert per portie slechts 3 gram netto koolhydraten. Geschikt voor een ieder die suiker wilt mijden. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet vanaf fase 3.

€ 3,99
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Deze hagelslag van cereal is bijzonder lekker en levert nog geen 3 g netto koolhydraten per portie. Gecombineerd met koolhydraatarm brood een gezond alternatief.

Gezoet met maltitol in plaats van suiker.  Maltitol wordt gewonnen uit mais of tarwe en heeft ongeveer dezelfde zoetkracht als suiker maar niet dezelfde hoeveelheid calorieën.


Ideaal voor een ieder die op zijn of haar suikerinname wilt letten. Ook geschikt in een koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (vanaf fase 3)

Let op: de totale hoeveelheid koolhydraten op de verpakking is niet per definitie de hoeveelheid koolhydraten die het lichaam opneemt en mee telt bij het low carb dieet en het eiwitdieet! Bij dit product zijn de netto koolhydraten per portie 3 gram.

Ingrediënten:

maltitol, cacaomassa, volle melkpoeder, magere cacaopoeder, emulgator: lecitine, glansmiddelen: E904, E414. Kan sporen van tarwe, melkeiwitten en lactose bevatten.

 

Voedingswaarden per 100G 

373 kcal

eiwit 9 gram

koolhydraten totaal 67 gram

waarvan suikers 5 gram

waarvan polyolen 50 gram (deze tellen niet mee als koolhydraten in het low carb dieet en het eiwitdieet!)

vet 19.7 gram

Dit product bevat maltitol. Maltitol behoort tot de polyolen. Polyolen zijn suikeralcoholen, deze koolhydraten worden in het lichaam niet of nauwlijks opgenomen en tellen daarom niet mee bij de telling van de koolhydraten bij het eiwitdieet en het low carb dieet! Het totaal aan koolhydraten vermeld op de verpakking kan dan ook afwijken van de hoeveelheid koolhydraten wat een lichaam opneemt!

 

Cereal

Specifieke referenties