Cereal - Aardbei Suikervrije Jam

Heerlijk Fruitbeleg met aardbeien van Cereal met minder suiker.  Bevat 90% minder suiker dan een reguliere jam.

Levert  1 gram netto koolhydraten per portie. Geschikt voor een ieder die suiker wilt mijden. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm en eiwitdieet.

€ 3,19
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Heerlijk fruitbeleg van Cereal! Deze aardbeienjam is lekker voor op de boterham, toast, op een pannenkoek of door de kwark. Bevat 94% minder suikers dan een gewone jam. Met maar liefst 50% fruit!

De consumptie van levensmiddelen die de zoetstoffen maltitol in de plaats van suiker bevatten, leidt tot een lagere bloedglucosestijging na de consumptie daarvan in vergelijking met suikerhoudende levensmiddelen.

Levert per portie minder dan 1 gram netto aan koolhydraten! Let op: de maltitol telt niet mee als koolhydraat in het eiwitdieet en low carb dieet.

Geschikt voor een ieder die suiker wilt vermijden maar ook voor een ieder die het eiwitdieet volgt (geschikt vanaf fase 1) of voor mensen die een koolhydraatarme voeding gebruiken.

 

Voedingswaarden per 100G (5-6 porties):

Energie 639 kJ / 153 kcal
Vetten 0.2 gram
- waarvan verzadigd 0.1 gram
Koolhydraten 59.4 gram
- waarvan suikers 3.1 gram
- waarvan polyolen 56.3 gram 
Voedingsvezels 1.2 gram
Eiwitten 0.4 gram
Zout 0.02 gram

 

Ingrediënten:

Zoetstof: maltitolstroop, aardbeien 50%, geleermiddel: pectine, zuurteregelaar: citroenzuur. Bevat van nature suikers.

Dit product bevat maltitol. Maltitol behoort tot de polyolen. Polyolen zijn suikeralcoholen, deze koolhydraten worden in het lichaam niet of nauwelijks opgenomen en tellen daarom niet mee bij de telling van de koolhydraten bij het eiwitdieet en het low carb dieet! Het totaal aan koolhydraten vermeld op de verpakking kan dan ook afwijken van de hoeveelheid koolhydraten wat een lichaam opneemt!

Cereal

Specifieke referenties