Shake en dessert mix Abrikoos - 7 porties

Fris eiwitrijk en koolhydraatarm dessert met abrikozensmaak. Kan ook als shake worden bereid. Levert 18 gram eiwit en 1,63 gram koolhydraten per portie. 

Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Kan ook worden gebruikt in het koolhydraatarm dieet. 
Voordeelverpakking met 7 sachets.

€ 9,99
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Eiwitrijk en koolhydraatarme mix voor het maken van een shake of dessert (afhankelijk van de hoeveelheid water die u toevoegt) met abrikozensmaak. Telt als eiwitmaaltijd in het eiwitdieet. 

Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet, ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.



Inhoud: 7 sachet à 25.5 gram inhoud.

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 25,5g
Energie (Kcal / kJ) 372 Kcal 1557,5 kJ 94,86 Kcal 397,2 kJ
Eiwitten (g) 70,5 17,98
Koolhydraten (g) 6,4 1,63
Waarvan suikers (g) 1,7 0,43
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 6,5 1,66
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 3,5 0,89
Vezels (g) 3,0 0,77
Zout (g) 1,5 0,38

Levert per portie 1,63 gram netto koolhydraten.

Ingrediënten: Melkeiwitten (zonnebloemlecithine); plantaardige olie voorbereiding (geraffineerde palmolie RSPO gecertificeerd, glucose siroop, melkeiwit, antiklontermiddel: siliciumdioxide); verdikkingsmiddelen: microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethylcellulose, methylcellulose, zetmeel; zuurteregelaar: citroenzuur, appelzuur; maltodextrine; stabilisator: dikaliumfosfaat; zout; kleuren: bètacaroteen, rode bietenpoeder; smaken (soja); zuurteregelaars: magnesiumoxide, kaliumcitraat; zoetstoffen: aspartam (bevat fenylalanine), kalium-acesulfaam; methionine.

Allergenen: melk, soja. Gefabriceerd op machines waarop eveneens worden verwerkt: ei.

 
Bereidingswijze:Voor een shake gebruikt u 220 ml water en voor een dessert 115 ml water. Laat 
een dessert na bereiding 15 - 30 minuten opstijven in de koelkast.

Doe het water in een kom of shaker. Meng het poeder erbij met een garde of in de 
shaker, mengen tot alle klontjes verdwenen zijn. Het beste resultaat bereikt u 
met een garde.Tip
Voor een mousse kunt u aan het recept voor een dessert het geslagen wit van 1 ei toevoegen.
BOGD02

Specifieke referenties