Shake en Dessert mix Bosvruchten Yoghurt - 7 porties

Heerlijke frisse, eiwitrijke en koolhydraatarme mix met bosvruchten smaak. Kan zowel als shake als dessert worden aangemaakt. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Ook geschikt in een koolhydraatarm dieet. 

Levert per portie 18 gram eiwit en 3.8 gram koolhydraten. Voordeelverpakking met 7 sachets.

€ 9,99
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Heerlijke frisse shake of dessertmix in de smaak bosvruchten. Zowel als shake als dessert aan te maken! 

Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. 1 sachet telt als 1 eiwitmaaltijd. Ook geschikt in een koolhydraatarm dieet. 


Inhoud: 7 sachets à 25 gram. 

Voedingswaarden Per 100 gram Per portie (25 gram)
Energie (kJ) 1.530 383
Energie (kcal) 361 90
Vetten (g) 3,7 0,9
-wv.verzadigd (g) 1,8 0,5
Koolhydraten (g) 14 3,5
-wv.suikers (g) 9,7 2,4
Vezels (g) 1,9 0,5
Eiwitten (g) 68 17
Zout (g) 1,8 0,45

Levert per portie 3,5 gram netto koolhydraten.

Ingrediënten
Melkeiwit; melkpoeder; verdikkingsmiddelen (carragenen, xanthaangum); maltodextrines; aroma's; magere yoghurtpoeder 1,3% [melk]; voedingszuur (citroenzuur); zout; vlokken van zwarte bessen 0,4% (zwarte bes (50% droge stof), sucrose, zetmeel); vitaminen (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12); zoetstof (aspartaam) [bevat een bron van fenylalanine]; rode bietensap poeder.

Allergenen: melk


Bereiding:
Voor een pudding: Neem 115 ml koud water in de shaker en voeg de inhoud van het zakje toe. Schud goed, totdat het een luchtig geheel wordt. Doe het geheel in een kom en laat dit 15 tot 30 minuten opstijven in de koelkast.
Voor een mousse: Neem 115 ml koud water in de shaker en voeg de inhoud van het zakje toe. Voeg het wit van een ei toe (let op bij zelf splitsen van eiwit: kans op salmonella besmetting). Sluit de shaker goed af en schud gedurende 10 seconden. Doe het geheel in een kom en laat dit 15 tot 30 minuten opstijven in de koelkast.
Voor een milkshake: Indien u meer water (220 ml) gebruikt en de bereidingswijze voor een pudding volgt, krijgt u een milkshake.

 

BOGD05

Specifieke referenties

Aanbieding