Shake en Dessert mix Chocolade - 7 porties

Onbetwist een favoriet! Mix voor het maken van een heerlijk romig chocolade dessert. Ook te gebruiken als shake. Geschikt vanaf fase 1 van het eiwitdieet. Tevens te gebruiken in een koolhydraatarm dieet.

Levert per portie 18 gram eiwit en 2.6 gram koolhydraten. Voordeelverpakking van 7 sachets.

€ 9,99
Inclusief belasting
Aantal

Een topper onder onze klanten! Mix voor het maken van een shake of dessert (al naar gelang de hoeveelheid water wat u toevoegt) met chocoladesmaak.

1 portie is 1 maaltijd. Geschikt vanaf Fase 1 van het eiwitdieet. 

Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet.


Inhoud: 7 sachets à 26 gram

VoedingswaardenPer 100 gramPer portie van 26 gram
Energie (kcal) 363 94
Vetten 3,5 g 0,9 g
-wv.verzadigd 1,5 g 0,4 g
Koolhydraten 10 g 2,6 g
-wv.suikers 4,3 g 1,2 g
Voedingsvezels 6,9 g 1,8 g
Eiwitten 69,3 g 1,8 g
Zout 1,88 g 0,49 g


Ingrediënten: 
Melkeiwitten; cacaopoeder (soja lecithine) (14,2%); verdikkingsmiddelen: carboxymethylcellulose, cellulose, zetmeel; zout; plantaardig vet preparaat (zonnebloemolie, maltodextrine, melkeiwit; stabilisatoren: dikaliumfosfaat, natrium difosfaat, natriumcitraat; emulgatoren: mono- en diglycerids, natrium stearol lactylaat, sojalecithine; zout; verdikkingsmiddel: carrageen; antiklontermiddel: siliciumdioxide); zoetstoffen: aspartaam (bevat een bron van fenylalanine), acesulfaam kalium; aroma (melk, gluten); methionine; antiklontermiddel: siliciumdioxide; zuurgraad corrigerend middel: magnesiumoxide; emulgator: sojalecithine.

Allergenen:Gluten, Soja en Melk. Gefabriceerd op machines die ook Eieren, Selderij, Mosterd en Sulfieten verwerken.


Bereidingswijze:

Voor een shake gebruikt u 220 ml water en voor een dessert 115 ml water. Laat een dessert na bereiding 15 - 30 minuten opstijven in de koelkast. Doe het water in een kom of shaker. Meng het poeder erbij met een garde of in de shaker, mengen tot alle klontjes verdwenen zijn. Het beste resultaat bereikt u met een garde.

Tip Voor een mousse kunt u aan het recept voor een dessert het geslagen wit van 1 ei toevoegen.

BOGD07

Specifieke referenties