Lijst van producten op merk Konzelmann's

Konzelmann's heeft zijn oorsprong in Duitsland en zijn gespecialiseerd in overheerlijke koolhydraatarme en eiwitrijke bakkerij producten. 

Zo hebben ze ambachtelijke heerlijke low carb crackers, maar ook ideale koolhydraatarme en eiwitrijke meelsoorten voor het zelf bakken van het lekkerste brood, koek en cake!

Alle producten van Konzelmann's zijn geschikt in het koolhydraatarm dieet.

Grid
List

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Broodmix Das Goldige...

Heerlijk koolhydraatarm broodmix met slechts 1.9 gram koolhydraten per 100 gram. Dit donkere brood levert dus hooguit 0.6 gram netto koolhydraten per boterhammetje.Makkelijk te bereiden, alleen water nodig! Levert per sneetje slechts 0.6 gram koolhydraten en 5 gram eiwit.Geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (vanaf fase 1)
Prijs € 4,39
View Detail

Konzelmann Knackebrot Crackers

Deze koolhydraatarme crackers van Konzelmann's zijn heerlijk knapperig en zitten vol met pompoenpitten en sesamzaad. 1.4 gram koolhydraten per flinke cracker. Geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (vanaf fase 1)Inhoud: 130 gram (6 flinke crackers)
Prijs € 4,49
View Detail

Konzelmann's Muesli Rode...

Koolhydraatarme muesli met aardbeien, frambozen en vijgen van Konzelmann's. Lekker met kwark of yoghurt! Zak van 300 gram. Bevat per 100 gram 9.5 gram koolhydraten. Per portie van 30 gram levert deze muesli dus slechts 2.9 gram netto koolhydraten!Geschikt voor in het koolhydraatarm dieet maar ook in het eiwitdieet (vanaf fase 2)
Prijs € 3,99
View Detail

Konzelmann's Muesli Rode...

Koolhydraatarme muesli met aardbeien, frambozen en vijgen van Konzelmann's. Lekker met kwark of yoghurt! Zak van 750 gram. Bevat per 100 gram 9.5 gram koolhydraten. Per portie van 30 gram levert deze muesli dus slechts 2.9 gram netto koolhydraten!Geschikt voor in het koolhydraatarm dieet maar ook in het eiwitdieet (vanaf fase 2)
Prijs € 7,95
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Konzelmann's Pannenkoek Mix...

Eiwitrijke en koolhydraatarme pannenkoekmix van Konzelmann's, gezoet met de natuurlijke zoetstof erythritol. Voldoende voor 10-12 pannenkoeken. Levert per portie 8.7 gram koolhydraten en 8 gram eiwit.
Prijs € 5,40
View Detail

Konzelmann's Pizza Mix Low...

Mix voor het maken van een lekkere koolhydraatarme pizza. Makkelijk klaar te maken (alleen water toevoegen) Bevat 7.5 gram koolhydraten per 100 gram bereid product.Geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (vanaf fase 2)
Prijs € 3,95
View Detail

Konzelmann's Wafel Mix Low...

Koolhydraatarme mix van Konzelmann's voor het bakken van low carb wafels. Eiwitrijk. Voldoende voor 12-14 wafels. In 1 wafel van ongeveer 75 gram zit maar liefst 15 gram eiwit en 4.8 gram koolhydraten.Geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (vanaf fase 2)
Prijs € 5,40
View Detail