Lijst van producten op merk Kineslim

Grid
List

Er zijn 20 producten.

Item 1-12 van 20 in totaal item(s)

Kineslim Cappuccino Shake

Kineslim Cappuccino shake is geschikt in het kineslim dieet en elk ander eiwitdieet of het low carb dieet. Voordeelpot met 16-18 shakes. Levert per shake 1.6 gram koolhydraten. Deze drank dient warm te worden gedronken.
Prijs € 26,95
View Detail

Kineslim Chocoladekoekjes

Deze lekkere uitgebalanceerde koekjes zijn de ideale snack voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen. 1 doosje bevat 12 koekjes met chocoladesmaak.
Prijs € 10,25
View Detail

Kineslim Crackers

Heerlijk luchtige crackertjes, 12 stuks per doosje. Te gebruiken als snack. Te gebruiken in het Kineslim dieet en elk ander eiwitdieet vanaf fase 1.
Prijs € 10,25
View Detail

kineslim fast 5 days

Startpakket van het Kineslim Eiwitdieet, ook te gebruiken in andere eiwitdiëten. Een ideaal startpakket om 5 dagen kennis te maken met diverse producten! Gebruik 3 eiwitmaaltijden per dag en 1 eiwitsnack en val snel af!
Prijs € 39,95
View Detail

Kineslim Havermout Appel...

Eiwitrijke havermout met appel-kaneel smaak. Te gebruiken in het Kineslim programma en in elk ander eiwitdieet vanaf de eerste fase. Per portie 14.5 gram eiwit en 3.6 gram koolhydraten. Ook te gebruiken in het koolhydraatarm dieet. 
Prijs € 10,25
View Detail

Kineslim Hot Chocolate Shake

Heerlijke proteinerijke chocoladedrank. Niet alleen geschikt in het Kineslim dieet, maar ook in andere eiwitdieten (vanaf fase 1) of in een koolhydraatarme voeding. Voordeelpot met ongeveer 17 porties.Levert per portie slechts 1.7 gram koolhydraten.
Prijs € 26,95
View Detail

Kineslim Milkshake Aardbei

Heerlijke romige milkshake aardbei, te gebruiken als maaltijd in het kineslim dieet maar ook in elk ander proteinedieet. Uit 1 pot krijgt u ongeveer 18 maaltijden. Levert per portie hooguit 2.9 gram netto koolhydraten.
Prijs € 26,95
View Detail

Kineslim Milkshake Banaan

Heerlijke romige milkshake banaan te gebruiken in het kineslim proteinedieet maar ook in elk ander proteinedieet als maaltijd vanaf fase 1. In 1 pot zitten 18 maaltijden.Deze shake levert per portie hooguit 2.5 gram koolhydraten.
Prijs € 26,95
View Detail

Kineslim Milkshake Chocolade

Romige koolhydraatarme en proteinerijke chocolade milkshake. Voordeelpot van 18 maaltijden. Deze shake is niet alleen geschikt in het Kineslim dieet maar ook te gebruiken in elk ander eiwitdieet (vanaf fase 1) en een koolhydraatarme voeding.Levert per shake hooguit 1.8 gram koolhydraten.
Prijs € 26,95
View Detail

Kineslim Milkshake Vanille

Frisse koolhydraatarme en proteinerijke vanille milkshake. Voordeelpot van 18 maaltijden. Deze shake kan worden gebruikt in het Kineslim dieet. Kan ook worden gebruikt in elk ander eiwitdieet (vanaf fase 1) en een koolhydraatarme voeding. 1 shake telt als 1 maaltijd en levert slechts 1.4 gram koolhydraten.
Prijs € 26,95
View Detail