Lijst van producten op merk Ciao Carb

Ciao Carb is een Italiaanse fabrikant die ambachtelijke producten maakt die eiwitrijk en koolhydraatarm zijn.

Geniet van de lekkerste koolhydraatarme producten van Ciao Carb, zoals de low carb lasagne, pasta en rijst. Ook de koolhydraatarme prototoast van Ciao Carb is een aanrader: heerlijke low carb toast!

Ciao Carb maakt heerlijke koolhydraatarme toast en koeken en biedt daarnaast ook een compleet assortiment aan van koolhydraatarme en eiwitrijke pasta's! 

De Nutriwell producten van Ciao Carb bevatten iets meer koolhydraten dan de andere producten. De nutriwell producten zijn te herkennen aan de wat groenere zakken.

Ciao Carb online kopen

Haal de lekkere smaken van Italië nu in huis en bestel online de koolhydraatarme producten van Ciao Carb!

Maak nu zelf de lekkerste koolhydraatarme lasagne met de Lasagne van Ciao Carb, of neem een keer de eiwitrijke en low carb pasta penne en fusilli. Ciao Carb heeft zelfs koolhydraatarme soepstengels en toastjes!

Een echte topper is de koolhydraatarme toast en beschuit van Ciao Carb die er in 4 smaken zijn. Ciao Carb Toast Naturel, Ciao Carb Toast Cacao, Ciao Carb Toast Tomaat en Ciao Carb Toast Meerzaden. Ideaal in een koolhydraatbeperkte voeding en in het eiwitdieet.

Voor de makkelijke koolhydraatarme en eiwitrijke snack tussendoor zijn de koeken van Ciao Carb, Ciao Carb Protobisco een echte aanrader! 

Bestel dus nu de producten van Ciao Carb online en geniet van het uitgebreide koolhydraatarme assortiment!

Grid
List

Er zijn 67 producten.

Item 1-12 van 67 in totaal item(s)

Ciao Carb - Fusilli Nutriwell

Low carb fusilli, koolhydraatarm en vezelrijk! 60% minder koolhydraten - 30% minder calorieën. 15 gram eiwit en 12 gram koolhydraten per portie. Zak van 250 gram. Geschikt in het eiwitdieet (vanaf fase 3) en het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 3,59
View Detail

Ciao Carb - Penne Nutriwell

Low carb penne, koolhydraatarm en vezelrijk! 60% minder koolhydraten - 30% minder calorieën.  15 gram eiwit en 12 gram koolhydraten per portie. Geschikt in het koolhydraatarm dieet en het eiwitdieet (vanaf fase 3)
Prijs € 3,25
View Detail

Ciao Carb - Rijst Nutriwell

Heerlijke low carb rijst van Ciao Carb. Voldoende voor 10 porties. Bevat per portie 15 gram eiwit en 12 gram koolhydraten. Geschikt vanaf fase 3 van het eiwitdieet of een koolhydraatbeperkte voeding.
Prijs € 6,95
View Detail

Ciao Carb - Tagliatelle...

Koolhydraatarme tagliatelle, eiwitrijk. 100 gram per pak, 2 porties. Levert per portie 15 gram eiwit en 12 gram koolhydraten. Geschikt voor het eiwitdieet (vanaf fase 3) en het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 2,49
View Detail

Ciao Carb Biscozone Amandel

Heerlijk knapperige en goed vullende eiwitrijke , koolhydraatarme koekjes met een amandelsmaak. Gemaakt volgens traditioneel Italiaans recept! Vezelrijk. Verpakking van 100 gram. Levert per portie van 25 gram 7 gram eiwit en 4.5 gram suiker. Geschikt in het eiwitdieet en het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 2,95
View Detail

Ciao Carb Biscozone Cacao

Heerlijk knapperige en goed vullende eiwitrijke , koolhydraatarme koekjes met een chocoladesmaak. Gemaakt volgens traditioneel Italiaans recept! Vezelrijk. Verpakking van 100 gram. Levert per portie van 25 gram 7 gram eiwit en 4.5 gram suiker. Geschikt in het eiwitdieet en het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 2,95
View Detail

Ciao Carb Biscozone Hazelnoot

Heerlijk knapperige en goed vullende eiwitrijke , koolhydraatarme koekjes met een lekkere hazelnootsmaak. Gemaakt volgens traditioneel Italiaans recept! Vezelrijk. Verpakking van 100 gram. Levert per portie van 25 gram 7 gram eiwit en 4.5 gram suiker. Geschikt in het eiwitdieet en het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 2,95
View Detail

Ciao Carb Biscozone Kokos

Heerlijk knapperige en goed vullende eiwitrijke , koolhydraatarme koekjes met een lekkere kokossmaak. Gemaakt volgens traditioneel Italiaans recept! Vezelrijk. Verpakking van 100 gram. Levert per portie van 25 gram 7 gram eiwit en 4.5 gram suiker. Geschikt in het eiwitdieet en het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 2,95
View Detail

Ciao Carb Biscozone...

Heerlijk knapperige en goed vullende eiwitrijke , koolhydraatarme koekjes met een lichte sinaasappelsmaak. Gemaakt volgens traditioneel Italiaans recept! Vezelrijk. Verpakking van 100 gram. Levert per portie van 25 gram 7 gram eiwit en 4.5 gram suiker. Geschikt in het eiwitdieet en het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 2,95
View Detail

Ciao Carb Biscozone Vanille...

Heerlijk knapperige en goed vullende eiwitrijke , koolhydraatarme koekjes met een vanille citroen smaak. Gemaakt volgens traditioneel Italiaans recept! Vezelrijk. Verpakking van 100 gram. Levert per portie van 25 gram 7 gram eiwit en 4.5 gram suiker. Geschikt in het eiwitdieet en het koolhydraatarm dieet.
Prijs € 2,95
View Detail

Ciao Carb Crostini Kaas -...

Heerlijke ciao carb crostini in een lichte  kaas smaak. In 1 zak zit 100 gram, voldoende voor 2 of meerdere porties. Bevat per 50 gram 22 gram eiwit en slechts 4 gram koolhydraten. Geschikt in het eiwitdieet vanaf fase 1 en een koolhydraatarme voeding.
Prijs € 4,95
Er zijn niet genoeg producten op voorraad