Proteinereep Caramel Pindanoot

Heerlijke proteinereep op basis van chocolade, krokante pinda's en zachte karamel.

Geschikt vanaf fase 2 van het eiwitdieet. Bevat per reep 15 gram eiwitten en 6 gram netto koolhydraten.

Ook geschikt in het koolhydraatarm dieet.

€ 1,75
Inclusief belasting

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
7 9% Tot € 1,10
14 11% Tot € 2,70
21 13% Tot € 4,78
Aantal

Heerlijke eiwitreep met een zalige caramel vulling en nootjes, omhuld met  chocolade. 1 reep telt in het eiwitdieet als 1 maaltijd en is te  gebruiken vanaf fase 2 van het eiwitdieet. Ook geschikt in het koolhydraatarme dieet.

Bevat per reep 15 gram eiwitten en 6 gram netto koolhydraten.


Inhoud: 1 reep à 41 gram.

VoedingswaardenPer 100 gramPer portie van 41 gram
Energie (kcal) 397 163
Vetten 15.4 g 6.3 g
-wv.verzadigd 11.9 g 4,9 g
Koolhydraten 34.4 g 14.1 g
-wv.suikers 10.5 g 4,3 g
-wv. polyolen 18.5 g 7.6 g
Voedingsvezels 2.2 g 0.9 g
Eiwitten 36.6 g 15,0 g
Zout 0.64 g 0,26 g




Dit product bevat polyolen. Polyolen zijn suikeralcoholen, deze koolhydraten worden in het lichaam niet of nauwelijks opgenomen en tellen daarom niet mee bij de telling van de koolhydraten bij het eiwitdieet en het low carb dieet. Het totaal aan koolhydraten vermeld op de verpakking kan dan ook afwijken van de hoeveelheid koolhydraten wat een lichaam opneemt!

 

Ingrediënten:

Eiwit mix (sojaeiwit, melkeiwitten, gehydrolyseerde gelatine); glycerine; maltitol stroop; plantaardige oliën (palmpitolie, palmolie, Shea olie, koolzaadolie); pinda's; suiker; water; aroma's ; magere melkpoeder; fructooligosaccharide; cacao poeder; boter (melk); sojalecithine; maltitol*; mono- en diglyceriden; crème (room, (melk), cellulose gel, vaste melkbestanddelen, carrageenan, cellulose gom); sorbitol; pectine; zout; gellangom; dicalciumfosfaat; natriumfosfaat; sucralose; natriumcitraat; tocoferolen; carrageen. *Kan bij overmatig gebruik een laxerend effect hebben.

 

Allergenen: Pinda, Soja en Melk. Gefabriceerd op machines die ook Gluten en Noten verwerken.

 

 

BOGMR30

Specifieke referenties