Joseph's Pita broodje low carb

Lekkere, ambachtelijk en met natuurlijke ingrediënten gemaakte low carb pita broodjes. Per broodje 4 gram netto koolhydraten. 6 stuks per verpakking. Geschikt voor het eiwitdieet en het koolhydraatarm dieet.

€ 4,65
Inclusief belasting
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Heerlijke low carb pita broodjes! 

Gemaakt op ambachtelijke wijze met natuurlijke ingrediënten waardoor dit pita broodje zeer low carb is met hooguit 4 gram netto koolhydraten per broodje.

Ideaal om te vullen met vlees, vis, kip, kaas en groenten. Kan eventueel ook als pizzabodem dienen. In 1 verpakking zitten 6 broodjes.

Deze broodjes zijn wat lastiger open te snijden als ze verwarmd worden in de oven. Beleg ze daarom eerst met de vulling en warm ze daarna voor ongeveer 6-8 minuten op in de oven.

Ingevroren zijn ze langer houdbaar.

Geschikt vanaf fase 2 van het low carb dieet. Ook geschikt in het eiwitdieet, dan zijn ze geschikt vanaf fase 2 met een portie vlees, vis, kip, ei of kaas en telt 1 broodje als maaltijd.

Voedingswaarden per broodje:

60 kcal

eiwit 6 gr

totaal koolhydraten 8 gr

netto koolhydraten 4 gr

vet 2 gr


Inhoud
: 6 stuks van 37 gram


Ingrediënten:

Water, tarwegluten, maïszetmeel, lijnzaad, havervezels, tarwemeel, haverzemelen, rijsmiddel: gist, geïsoleerde soja-ewit, sojameel, soja-olie, sesammeel, zout, natriumpyrofosfaatzuur, zoetstof: dextrose, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, conserveringsmiddel: calciumpropionaat, fumaarzuur, kaliumsorbaat, emulgator: mono-diglycerides, zoetstof: sucralose, conserveringsmiddel: natriummetabisulfiet. 

Joseph's

Specifieke referenties

Aanbieding