Joseph's Pita broodje low carb

Lekkere, ambachtelijk en met natuurlijke ingrediënten gemaakte low carb pita broodjes. Per broodje 4 gram netto koolhydraten. 6 stuks per verpakking. Geschikt voor het eiwitdieet en het koolhydraatarm dieet.

€ 4,50
Inclusief belasting
Aantal

Heerlijke low carb pita broodjes! 

Gemaakt op ambachtelijke wijze met natuurlijke ingrediënten waardoor dit pita broodje zeer low carb is met hooguit 4 gram netto koolhydraten per broodje.

Ideaal om te vullen met vlees, vis, kip, kaas en groenten. Kan eventueel ook als pizzabodem dienen. In 1 verpakking zitten 6 broodjes.

Deze broodjes zijn wat lastiger open te snijden als ze verwarmd worden in de oven. Beleg ze daarom eerst met de vulling en warm ze daarna voor ongeveer 6-8 minuten op in de oven.

Ingevroren zijn ze langer houdbaar.

Geschikt vanaf fase 2 van het low carb dieet. Ook geschikt in het eiwitdieet, dan zijn ze geschikt vanaf fase 2 met een portie vlees, vis, kip, ei of kaas en telt 1 broodje als maaltijd.

Voedingswaarden per broodje:

60 kcal

eiwit 6 gr

totaal koolhydraten 8 gr

netto koolhydraten 4 gr

vet 2 gr


Inhoud
: 6 stuks van 37 gram


Ingrediënten:

Water, tarwegluten, maïszetmeel, lijnzaad, havervezels, tarwemeel, haverzemelen, rijsmiddel: gist, geïsoleerde soja-ewit, sojameel, soja-olie, sesammeel, zout, natriumpyrofosfaatzuur, zoetstof: dextrose, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, conserveringsmiddel: calciumpropionaat, fumaarzuur, kaliumsorbaat, emulgator: mono-diglycerides, zoetstof: sucralose, conserveringsmiddel: natriummetabisulfiet. 

Joseph's

Specifieke referenties

Aanbieding