Dreamfields Pasta Lasagne

Koolhydraatarme spaghetti van Dreamfields die niet alleen koolhydraatarm en vezelrijk  is, maar ook bijzonder smaakvol! Het ziet er hetzelfde uit als "normale" pasta maar heeft een glycemische index die bijna 65% lager is dan normale pasta. 

Uit 1 pak van 375 gram haalt u 6 tot 7 porties. Geschikt in het eiwitdieet (vanaf fase 2) en het koolhydraatarm dieet.

€ 3,79
Inclusief belasting
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Koolhydraatarme lasagne vellen van Dreamfields die niet alleen koolhydraatarm en vezelrijk  is, maar ook bijzonder smaakvol! Het ziet er hetzelfde uit als "normale" pasta maar heeft een glycemische index die bijna 65% lager is dan normale pasta. 

Uit 1 pak van 375 gram haalt u 6 tot 7 porties. Geschikt in het eiwitdieet (vanaf fase 2) en het koolhydraatarm dieet.

1 portie levert 5 gram vezels en 7 gram plantaardige eiwitten.

De smaak is te vergelijken met traditionele pasta, maar de verteerbare koolhydraten zijn heel wat lager! Een aanrader bij het Low carb dieet en het proteinedieet.

De pasta van Dreamfields is verrijkt met inuline. Inuline staat bekend om de gunstige werking op het spijsverteringssysteem en het bevorderen van een gezond immuunsysteem en de opname van calcium voor sterke botten en tanden. Inuline is een voedingsvezel die valt onder de niet verteerbare koolhydraten. Hierdoor krijgt u na het eten van Dreamfields pasta een vol en verzadigd gevoel. Omdat vezels ook niet of minder snel worden verteerd worden in de darmen, zal de pasta ook minder effect hebben op de bloedsuikerspiegel.

Een groot gedeelte van de hoeveelheid koolhydraten die daarom op de verpakking staat wordt dus niet of nauwelijks door het lichaam opgenomen. Hierdoor is het gehalte door het lichaam opneembare koolhydraten in de regel vele malen lager dan de totale hoeveelheid koolhydraten die op de verpakking vermeld staat.
 

Voedingswaarde per portie (=56 gram)

190 kcal

eiwit 7 gram

vet 1 gram

waarvan verzadigd 0 gram

totaal koolhydraten 41 gram (waarvan een groot deel niet opneembare koolhydraten omdat deze ingekapseld zitten)

waarvan vezels 5 gram

waarvan suikers 1 gram

zout 0.01 gram
 

Bereidingswijze:

Op het pak staat dat je deze vellen moet koken. Je kunt ze echter ook op de manier gebruiken zoals je standaard lasagne maakt (niet- gekookte lasagne verwerken in je schotel en ongeveer 30-45 minuten op 200 graden in de oven) 
Je kunt de vellen ook eerst koken en vervolgens verwerken in de lasagne schotel. Dit verkort de oventijd aanzienlijk en hoef je de schotel maar enkele minuutjes in de oven te plaatsen.Dreamfields pasta wordt door een speciaal proces ontwikkeld. Dit geeft als effect dat een groot deel van de verteerbare koolhydraten niet of nauwelijks door het lichaam worden opgenomen. Daarom is het totale aantal koolhydraten niet per definitie de hoeveelheid opneembare koolhydraten!
 
In verband met nieuw geldende regels voor gezondheidsclaims staat helaas niet meer op de nieuwe verpakkingen dat er per portie 5 gram opneembare koolhydraten in zit. Dit heeft te maken met het feit dat er nog onvoldoende wetenschappelijke bewijzen zijn van de invloed van de pasta op de bloedsuikerspiegel. 
De verpakking is daarom tegenwoordig wat anders, maar de smaak en textuur zijn nog hetzelfde!
Dreamfields Pasta

Specifieke referenties

Aanbieding