Supplementen

Supplementen

Grid
List

Er zijn 24 producten.

Item 1-12 van 24 in totaal item(s)

Actieve filters

Ketostix Strips

Tijdens het volgen van het dieet kun je zelf vaststellen of je in “ketose” (vetverbrandingsfase) bent door jezelf te testen met behulp van Ketostix.Potje met 50 stuks Ketose test strips. 
Prijs € 11,95
View Detail

Modifast Detox

De Modifast Detox op basis van Cacti-NeaTM is gebaseerd op extracten van cactusvijg, berk, javathee en vlier. Deze bevordert het ontgiftingsproces van het lichaam alsook de spijsvertering. Daarenboven ondersteunt deze detoxkuur ook de lever-, darm- en nierfunctie.
Prijs € 37,49
View Detail

Modifast Eetlustremmer Konjak

De Modifast Eetlustremmer is een voedingssupplement op basis van glucomannan, een oplosbare vezel onttrokken uit de konjacplant. Wanneer deze vezel in aanraking komt met water, vormt zich een gel die meermaals zijn oorspronkelijk volume aanneemt. Door 2 capsules voor elke hoofdmaaltijd in te nemen met een groot glas water, zal u een verzadigd...
Prijs € 19,95
View Detail

Modifast Vetbinder Vijgcactus

De Modifast Vetbinder bevat NeOpuntiaTM, een vezelextract afkomstig van de gedroogde bladeren van de nopalcactus. Dit voedingssupplement absorbeert vetten en suikers en reduceert zo de calorie-opname door het lichaam. Daarenboven zorgt het ook voor een hongerstillend effect.
Prijs € 32,95
View Detail

Modifast Vetverbrander...

De Modifast Vetverbander op basis van SlendacorTM is een samenstelling van extracten van kolanoot, moringa, kurkuma en kerrie. Deze combinatie van plantenextracten bevordert de vetverbranding na de maaltijd en draagt ook bij tot de afbraak van vetreserves door de lever.
Prijs € 32,95
View Detail

Modifast Vochtafdrijver...

De Modifast Draineur met ananassmaak is ideaal te gebruiken om jouw lichaam te reinigen en voor te bereiden op het afslankproces! Draagt bij tot verbranding van vetten en vergemakkelijkt het ontgiftigingsproces.
Prijs € 16,95
View Detail