Steviala - Sweet & Vanilla

Deze Steviala Sweet & Vanille is een vervanger voor stroop met een lichte vanillesmaak. Deze koolhydraatarme, suikervrije stroop past perfect bij wafels, pannenkoeken, ijs, yoghurt of vers fruit. 

Zonder toegevoegde suikers!

€ 9,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Steviala Sweet & Vanilla stroop vervanger is een stroperige suikervervanger met een vanille smaak zonder toegevoegde suikers en gezoet met stevia zoetstof.

Deze suikervrije vanille stroop is de perfecte vervanger voor stroop en bovendien is deze suikervervanger koolhydraatarm. De vanille stroop is heerlijk over vers fruit of in de yoghurt maar je kan hem ook bij gebak gebruiken. Zo kan je deze vanille stroop bijvoorbeeld over pannenkoeken of wafels schenken. Dus vanaf nu kan je ook als je koolhydraatarm of suikervrij eet, genieten van een heerlijke stroop zonder toegevoegde suikers met de Steviala Sweet & Vanilla.

Vloeibare stroopvervanger

Deze stroopvervanger bevat aanzienlijk minder calorieën dan gewone stroop die uit suiker bestaat. Daarnaast is deze vervanger ook minder schadelijk voor de tanden dan en geeft deze geen schommelingen in het bloedsuikergehalte bij diabetes patiënten. Dit maakt deze stroopvervanger ideaal voor bijna iedereen die op de lijn let! Kortom, allen proberen en heerlijk genieten van deze Steviala Sweet & Vanilla.

Deze suikervervanger is gezoet met steviolglycosiden, een zoetstof van natuurlijke oorsprong uit de stevia plant. Heerlijk genieten dus met deze stroop zonder toegevoegde suikers!

Inhoud: 300 ml

Voedingswaarde:

Koolhydraten 8g / 100g
waarvan suikers 8g / 100g
Eiwitten: 0g / 100g
Energie: 175Kcal/ 100g
Vetten: 0g / 100g
Voedingsvezels 70g / 100g
Zout 0g / 100g
Inhoud: 300ml

IngrediëntenMaisvezels, zoetstoffen steviolglycosiden, aroma's.

Steviala

Specifieke referenties