Steviala - Sweet Toffee

Steviala Sweet Toffee is een wat dikkere stroop met een heerlijke zoete touche van caramel. Deze suikervrije stroop is niet alleen handig in koolhydraatarme baksels, maar ook te gebruiken over vers fruit, pannenkoeken en wafels. Veelzijdig te gebruiken in diverse low carb producten!

€ 9,95
Inclusief belasting
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Steviala Sweet & Toffee stroop vervanger is een suikervervanger zonder toegevoegde suikers en gezoet met stevia zoetstof.
Deze koolhydraatarme toffee stroop is de perfecte vervanger voor stroop met een heerlijke, zoete touche van toffee-caramel. Deze toffee-caramel saus/stroop is heerlijk in gebak, maar ook op vers fruit. Daarnaast is het ook lekker om over je pannenkoeken en wafels te schenken. 

Dus vanaf nu kan je ook als je suikervrij eet of op je gewicht let, genieten van stroop zonder toegevoegde suikers met de Steviala Sweet & Toffee!
Deze stroopvervanger bevat veel minder calorieën, is minder schadelijk voor de tanden dan traditionele stroop en geeft geen schommelingen in het bloedsuikergehalte. Dit maakt hem ideaal voor iedereen die suikervrij eet of op zijn of haar gewicht let. Maar ook diabetici en kinderen mogen ervan smullen, van deze Steviala Sweet & Toffee!

De Steviala Sweet & Toffee stroop is gezoet met steviolglycosiden en is niet alleen suikervrij, maar ook koolhydraatarm. Lekker genieten dus met deze stroop zonder toegevoegde suikers!

Inhoud: 300 ml

Voedingswaarde

Koolhydraten 8g / 100g
waarvan suikers 8g / 100g
Eiwitten: 0g / 100g
Energie: 175Kcal/ 100g
Vetten: 0g / 100g
Voedingsvezels 70g / 100g
Zout 0g / 100g
Inhoud: 345gr

Ingrediëntenisomalt-oligosacchariden, zoetstoffen steviolglycosiden, mout extract, aroma's

Steviala

Specifieke referenties