Steviala - Sweet & Gold

Steviala Sweet & Gold is een wat dikkere stroop met een volle smaak. Deze suikervrije stroop is niet alleen handig in koolhydraatarme baksels, maar ook te gebruiken over vers fruit, pannenkoeken en wafels. Een veelzijdig product voor al je low carb producten!

€ 9,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Steviala Sweet Gold is een koolhydraatarme stroop zonder toegevoegde suikers en gezoet met steviolglycosiden is de perfecte vervanger voor zowel honing als stroop. De stroop is heerlijk op fruit, maar ook om pannenkoeken en wafels mee te zoeten.  Vanaf nu kan je ook als je suikervrij eet of op je gewicht let, genieten van stroop.

Deze suikervrije stroop van Steviala bevat veel minder calorieën, is minder schadelijk voor de tanden dan traditionele pannenkoekenstroop en geeft geen schommelingen in het bloedsuikergehalte. Dit maakt hem ideaal voor iedereen die suikervrij eet, op zijn of haar gewicht let, voor kinderen en diabetici.

De Steviala Sweet & Gold stroop is gezoet met steviolglycosiden en is niet alleen suikervrij, maar ook koolhydraatarm. Lekker genieten dus met deze suikervrije stroop met stevia zoetstof.

Inhoud: 300 ml

Voedingswaarde:

Koolhydraten 8g / 100g
waarvan suikers 8g / 100g
Eiwitten: 0g / 100g
Energie: 175Kcal/ 100g
Vetten: 0g / 100g
Voedingsvezels 70g / 100g
Zout 0g / 100g
Inhoud: 345gr/250ml

Ingrediëntenisomalt-oligosacchariden, zoetstoffen steviolglycosiden, mout extract.

Steviala

Specifieke referenties