Steviala - Sweet Bee

Steviala Sweet Bee is het perfecte alternatief voor honing. Wel de volle en zoetige smaak van honing, maar dan suikervrij. Te gebruiken in thee, pannenkoeken of op crackers of brood. Levert per portie 0 gram koolhydraten. 

€ 9,29
Inclusief belasting

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
3 € 8,92 Tot € 1,11
Aantal
Op voorraad

Steviala Sweet Bee is het perfecte alternatief voor honing. Te gebruiken in thee, pannenkoeken of op crackers of brood. Levert per portie 0 gram koolhydraten. Geniet van deze heerlijke smaakvolle suikervrije honing van Steviala Sweet bee!

 

Omdat dit product zo enorm laag zit in netto koolhydraten is het niet alleen te gebruiken in het low carb dieet maar ook in het proteinedieet (vanaf fase 1) Droog brood eten in het eiwitdieet is niet nodig! Geniet van deze lekkere suikervrije honing, vol van smaak, maar dan zonder de suikers.

 

Steviala sweet bee is niet alleen suikervrij, maar ook glutenvrij en vrij van genetisch gemodificeerde componenten.

De Steviala Sweet Bee honing vervanger bevat weinig calorieën, is minder schadelijk voor de tanden dan traditionele honing en geeft geen schommelingen in het bloedsuikergehalte. Dit maakt hem geschikt voor iedereen die op zijn of haar gewicht let, voor kinderen en diabetici.

 

Inhoud: 250 ml

 

Voedingswaarden per 100 ml

Kcal 2,833 g
Eiwitten 0 g
Koolhydraten 0,003 g
Suikers 0 g
Vetten 0 g
Vezels 1,26 g
Zout  0 g

 

Ingrediënten:

zoetstoffen steviolglycosiden en erythritol, water, xanthaangom, aroma's, bètacaroteen, kaliumsorbaat, vitamine B12, appelzuur.

Voor onze Belgische klanten:

Helaas is het door veranderde regelgeving in België niet meer toegestaan dit product in België te verkopen en kunnen we dit product alleen verkopen aan Nederlandse klanten.

Steviala

Specifieke referenties