Steviala - Orange Splash Druppels

Deze steviadruppels met sinaasappelsmaak van Steviala zijn heerlijk in water en door gebak of op ijs! Ze hebben geen bittere nasmaak en zitten in een handig sluitflesje van 50 ml.

€ 9,95
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Deze steviadruppels met sinaasappelmaak van Steviala zijn bijzonder smaakvol zonder dat ze een bittere nasmaak geven. Gebruik ze in water, of met ijs of door gebak!

 In handig hersluitbaar flesje, makkelijk te doseren. Levert per 100 gram 0 gram netto koolhydraten dus ideaal bij het koolhydraatarm of ketoproof bakken. 

Inhoud: 50 ml

Stevia druppels sinaasappel

Stevia druppels sinaasappel of orange splash van Steviala zijn lekker veelzijdig in gebruik. U maakt heel eenvoudig een lekkere en suikervrije sinaslimonade. Voeg drie druppels stevia toe aan een glas (koolzuurhoudend) water en genieten maar! Daarnaast zijn deze suikervrije stevia druppels heerlijk in een smoothie of milkshake.

Met de vloeibare stevia metsinas smaak van Steviala bevatten Steviolglycosiden (98%), water, natuurlijk aroma, vitamine C en glycerine. U geniet onbezorgd van de heerlijke smaak van sinaasappel zonder dat er suikers, koolhydraten en calorieën aan te pas komen. Hierdoor zijn ze te gebruiken door diabetici, mensen op dieet en zelfs kinderen. Ze passen perfect in een gezonde leefstijl.

De druppels hebben dezelfde zoetkracht dan suiker. 1 druppel is vergelijkbaar met 1 gram suiker. Hierdoor is het flesje zuinig in gebruik en heeft u er lang plezier van de stevia druppels sinaasappel.

Ingrediënten: Gezuiverd water, zoetstof steviolglycosiden (RA98%), vegetarische glycerine, vitamine C, natuurlijk aroma

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie: 0 kcal / 0 kJ

Vet: 0 gram

Koolhydraten: 0 gram

Netto koolhydraten: 0 gram

Eiwit: 0 gram

Steviala

Specifieke referenties