Steviala Druppels Ananas

Steviala sweetdrops Ananas geven een lekkere twist aan smoothies of gebak zonder dat deze steviadruppels een bittere nasmaak hebben. In handig hersluitbaar flesje van 30 ml.

€ 5,99
Inclusief belasting
Aantal
Op voorraad

Steviadruppels van Steviala met Ananassmaak geven een extra twist aan je smoothie, water of gebak zonder dat ze een bittere nasmaak geven. In handig hersluitbaar flesje, makkelijk te doseren. Levert per 100 gram 0 gram netto koolhydraten dus ideaal bij het koolhydraatarm of ketoproof bakken. 

Inhoud: 30 ml

Vloeibare Stevia ananas

Steviala stevia druppels met ananas bevatten Steviolglycosiden 98%, water, natuurlijk aroma, vitamine C en glycerine. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat Stevia veilig is om te consumeren. Zo bevat het geen suikers en koolhydraten en is de glycemische index 0. Hierdoor hebben deze stevia druppels geen invloed op de bloedsuiker spiegel. De Stevia druppels met ananas zijn dan ook zeer geschikt voor personen met diabetes en mensen die om andere redenen hun suikerinname willen beperken.

De vloeibare stevia met ananas smaak wordt geleverd in een hersluitbaar druppelflesje van 30 ml. Hiermee kun je de zoetstof zeer nauwkeurig doseren en gebruik je niet snel te veel. 1 druppel stevia is vergelijkbaar met 1 gram suiker, de druppels zijn dus erg handig in gebruik. Bewaar het flesje na openen op een koele plek zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft

Ingrediënten: Gezuiverd water, zoetstof steviolglycosiden (RA98%), vegetarische glycerine, vitamine C, natuurlijk aroma

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie: 0 kcal / 0 kJ

Vet: 0 gram

Koolhydraten: 0 gram

Netto koolhydraten: 0 gram

Eiwit: 0 gram

Steviala

Specifieke referenties

Aanbieding