Steviala Druppels Amaretto

Deze steviadruppels met amarettosmaak van Steviala hebben de volle zoete smaak van Amaretto zonder een bittere nasmaak. Ideaal om een Ameretto touch te geven aan smoothies, gebak, koffie of thee. Doordat ze geen netto koolhydraten bevatten passen ze perfect in het koolhydraatarm en het ketodieet. Flesje van 30 ml.

€ 5,99
Inclusief belasting
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Deze Steviadruppels Amaretto van Steviala zijn koolhydraatarm, lowcarb en suikervrij en passen perfect in het koolhydraatarm, lowcarb en ketodieet. Je kunt ze toevoegen aan wat water, gebak, yoghurt, kwark of door je smoothie. Deze steviadruppels zijn ook lekker door de koffie of door je cappuccino of op ijs! Ze leveren per 100 gram 0 gram netto koolhydraten en zijn daardoor ideaal voor een ieder die op zijn suikerinname wilt letten.

Inhoud: 30 ml

Vloeibare stevia druppels Amaretto

Stevia druppels amandel zijn heerlijk door dranken zoals koffie of cappuccino maar ook lekker door de kwark, smoothie of bij het koolhydraatarm bakken van taart, koek of cake. 

Stevia vloeibaar, een gezonde suikervervanger

De vloeibare stevia druppels amandel is een suikervervanger die in een gezonde levensstijl past.

De druppels bevatten geen suikers en koolhydraten en hebben een glycemische index van 0. Dit betekent dat de druppels geen invloed hebben op de bloedsuikerspiegel, wat ze ook geschikt maakt voor diabetes patiënten. Doordat onze vloeibare stevia geen tandbederf veroorzaakt kunnen kinderen er ook van genieten.

Stevia druppels amandel is verkrijgbaar in een handig druppelflesje. Hierdoor kan u de stevia heel nauwkeurig doseren. De zoetkracht van 1 druppel stevia is ongeveer vergelijkbaar met 1 gram suiker. De druppels zijn dus erg zuinig in gebruik. Bewaar het flesje na openen op een koele plek, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Zo kan je heerlijk lang genieten van deze stevia druppels aardbei.

Ingrediënten: Gezuiverd water, zoetstof steviolglycosiden (RA98%), vegetarische glycerine, vitamine C, natuurlijk aroma

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie: 0 kcal / 0 kJ

Vet: 0 gram

Koolhydraten: 0 gram

Netto koolhydraten: 0 gram

Eiwit: 0 gram

Steviala

Specifieke referenties